BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.421,05

Rahip Brunson bahane mi?

Anlayamadığım şey, bu papaz neredeyse iki yıldır tutuklu. Ne oldu da şimdi Amerika için birdenbire değerli biri oldu?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

SENDE ŞUAN NE SAÇMALIYORSAN HEP SAÇMALIYORMUŞSUN :)

Misafir

Sen seçim öncesi ne saçmalıyorsan, onlar da aynı şeyi saçmalıyor.

Misafir

Sloganları 'Kahrolsun Amerika' olan sosyalist kesim, Ak Partinin USA ile girdiği dalaşmada Ak Partinin yanında yer alacaklarına, 'Tayyip, USA ile bile ilişkilerimizi bozdu' diye saldırıya geçtiler. Bunlar ne içiyor abi? Bunların derdi ne, fikri ne zikri ne?

Misafir

İşiniz gücünü dolar ellinizede başka bir enstrüman kalmadı bu ülke dolarla batmaz

Erol Baron

Acı tecrübeler sonucu, 16 yılda AKP nihayet pahalı çıraklıktan temizleyici ustalığa geçeceğe benziyor.

Misafir

hay maşallah bunlar süleyman bey bunlar süleyman ve abdülhamit isimlerinin gölgelerinden tırsmışlardır

Misafir

dolar ve zeytin fiyatını da yazar mısınız

turgay

"Bence alınan karar, iki bakanımızın da ömür boyu taşıyacağı bir şeref madalyası görevi görüyor." ben de böyle düşünüyorum, hatta attıkları ilk tweet şöyle olsaydı keşke: "ABD'nin şahsım hakkında aldığı yaptırım kararını göğsüme bir şeref madalyası olarak taktım! Şahit ol Ya Rab!"

Burdayiz.

Evet çoğu şeyde abd var ama bazende hiç birşey yapmasada yapıyor gibi görüp, yanılgıya düşüp abdyi büyütmemek lazım.

Huseyn Ciftci

her iki bakanımızı, daha doğrusu her iki devlet adamımızı da temiz alınlarından öper, Allah CC'a emanet ederiz. milletimiz, bunlar gibi, parayla pulla servetle, malikaneyle, belediye ihalesiyle işi olmayan, bunların hepsine gülümseyerek bakan vatan evlatları sayesinde yükselecek. bu insanlar altın kıymetinde değil, altından daha kıymetlidir. çünkü altınla satın alınmaları mümkün değil. bu karar onlar için bir şeref madalyasıdır.

RTE53

Fazla sığ bir yazı olmuş ve zorlama gerekçeler Sn Yazar. Halbuki aynı yöntemleri Almanya,Hollanda,İsrail ile son birkaç yıl içinde AKP iktidarı da oynamış ve o ülkelerle PAPAZ olmuştu.(Sonrasında sessiz sedasız yine kanka oldu) İşin aslı ABD'de Kasımda ara seçim var...AKP gibi yapıp tribüne oynayan bir Trump ve ekibi var.

Soldier

Tespitleriniz mükemmel, birlik olup dik durmak gerek.

ÖMER KILIÇ

Hayret u günkü yazında CHP yok!!!

HAS

Amaçları bu papaz değil pensilvanyadaki papazı kurtarmak çünkü o papaz konuşursa ABD foyası ortaya çıkacak zaten fetoyla en iyi mücadele eden iki bakanı hedef almışlar bunda gösteriyor ki amaçları belli oluyor daha öncede yazdım f35 gereksiz bir uçak hem hantal hem manevra kabiliyeti düşük hemde çok sorun çıkarıyor birde çok pahalı .bir tek avantajı dikey kalkış yapması aslında bu uçaklar artı ihtiyaç kalmadı SİHA füze uydu yapacan çünkü uyduda oturduğun yerde sihalarla füzelerle istediğini yeri bomba atabiliyorsun. yani bu uçaklara ve pilotlar vereceğimiz parayı siha füze uydu ya harcasak daha iyi olacak

  • 1