BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17

Profesör Salih Yılmaz'dan dolar ifşası! Aynı 1999 krizindeki gibi oluyor

RUSYA Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz, dolar ve euro krizine karşı iktidar ve muhalefetin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Yaşananların Türkiye'nin 1999'da yaşadığı büyük krize benzer olduğunu belirten Prof. Yılmaz, 'Aynı senaryo tekrarlanıyor' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

haydi Türkiye birlik zamanı bir Malezya vatandaşı gibi birlik olalım

ahmet demircan

ABd 15 temmuzda maşasıyla başaramadığını şimdi kendisi yaptırımlarla başarma gayretinde. 15 temmuz gecesi olduğu gibi meydanlara çıkma ve kararlılığı gösterme zamanı. yaptırım ne imiş anlasın fetö ve abd.

hamzahamza

Bu doların arkasında Kesin FETÖ var,demedi demeyin,bence bizde euroya geçelim.Liradan bize hayır gelmez bu saatten sonra.

TIRT

iktidardakiler 99 krizi için neler söylediler neler nerede atv belgeselleri hey gidi hey..

Misafir

Türk ve Amerikalı yetkililer arasında Washington'da yapılan görüşmelerden sonuç alınamadığı ve ABD Başkanı Donald Trump’ın başka yaptırımları devreye sokabileceği bildirildi.

fettah

99 krizinde iktidara oy vermeyen vatandaş hain mi o zaman!!! iktidar güçlü olmadığı-olamadığı için cezalandırıldı 99 da. şuanki hükümette güçlü değil cezalandırılması lazım amaaa siz ve sizin gibiler iktidara karşı çıkanlara hemen hain diye yapıştırın. 99 krizinden sonra akp iktidarını doğuranlar hainnn o vakit.

  • 1