BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22

Prens Salman Türk dizilerine savaş açtı

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Salman Türk dizilerini yayından kaldırmasının ardından sinemayla ilgili bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Batı dünyasından dışlandık. Arap dünyasından dışlandık, diğer Müslüman Ülkeler ve Orta Asya Türki dünyasından dışlandık. kala, kala uyduruk bazı Afrika Ülkeleri kaldı.

Misafir

arap sevicimisin sen.biz bakmayalım onlar baksın nolacak

Misafir

Walla en iyisini yapio.ne var dizilerde surda iki üc tanesi haric ne var söylesenize?tam vir rezillik baska hic bir sey dil

Misafir

Türk dizilerini kaldırmasındaki gerekçeleri neymiş, o kafalarındaki uydurdukları ılımlı İslama yakışır diziler, sinema filmlerimi yayınlamayı düşünüyor şu ABD li Yumuşak Salman

mevhibe inal

İsrail'in yanında, İran'a karşı olunca..Amerika ödüllendiriyor, İsrail ödüllendiriyor, Kapitalist Tekel Şirketler ödüllendiriyor!!

Sedat

Okadar arap devleti var ..Biri yayınlamasa, başka kanaldan bakarlar saftirik prens. ..Bırak Türkiyeyi, o insan gibi görmediğiniz guraba arap toplumu sizi tsunami gibi ezip geçecek.

halk

adam hakli turk dizileri aile yapisini miletin or adetini bozmaktan baska birey degil

Misafir

Bizim tosunu göndersek şu salmanı bi tokatlasa

Misafir

Iste yillarca araplar bizi arkadan vurdu diyenleri kafir diye adlandiranlara gelsin

ali

Mesela neyi kıskanıyorlar uçak gemisini mi Yoksa hızlı tren projesıni mi?yoksa osman gazi projesini mi?

Misafir

Bu varlık Arap devletinin başına geçer demedi demeyin.

MOLLA

ULEN SALMAN ,NE KADAR UKALASIN BE. NASILSA MÜSLÜMANLAR HAC İÇİN VE UMRE İÇİN SANA GELİYOR. SENSE ABD'NİN UŞAĞI OLDUN. ALLAH CEZANIZI VERSİN.

  • 1