BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.416,03

Portakal'ın PKK sorusuna Buldan'dan şok yanıt

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, FOX TV'ye konuk oldu. Portakal'ın "Terör örgütü olarak da görmüyorsunuz" sorusuna Buldan, 'Şimdi bu klişe soruları bence bir tarafa bırakalım' diye yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 79 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Devlete küfür derecesinde hakaretler ve iftaralar atan sürekli fitne yayan portakal terör örgütünü misafir etti, terör örgütü propagandası yaptırdı, karşılarında süt dökmüş kedi gibi durdu. Anlaşıldı ki portakal ve kanalı terör örgütlerine hizmet etmektedir.

Turgut Şentürk

Portakalın suyu sıkılmış, posası bırakılmış hali.

Misafir

CHP veya HDP ye ver oyunu.

Turgut Şentürk

Klişe sorular değil klişe cevaplar. Fox un bülbüllerinin dilleri tutulmuş.

KAHROLASI BÖLÜCÜLER

Savcılar NE İŞ YAPAR Bu hain ve terörist sevicilere haddini bildirecek VATAN SEVER BİR SAVCI yokmudur.

Misafir

Körler sağırlar birbirini ağırlar

Misafir

Bu ülkenin askeri gitti o hendek kazılan şehirlerde yaşayan halka hücum etmiş gibi "insanlar kendilerini koruyabilmek için hendek kazdılar" diyor hangi insanlar kazmış o pkk lı şeytanları insan yerinemi koyuyor adam yerinemi koyuyor,aslında açıkça teröristler kendilerini korumak için yaptı ama bu pisliklerin adı halk oluyor,o pkk lıların yakıp yıktığını devlet yine yaptı,Pervin Buldan önce şunu kendine sormalı ben neyim bir insanmıyım yoksa şeytanmıyım

Misafir

bunlara oy verenler içerisinde alevilerde var,

Misafir

bunlara oy verenleri ve bunları hepsini çarmıha germezseniz ne akp ye ne mhp ye oy yok

Misafir

CHP, IYI PARTİ VE SEADET PARTİSİ'NİN MÜTTEFİKLERİ!

adem

Heh he kendilerini korumak içinmiş. Bunlar da aynen Fetö cüler gibi yalanı su gibi söylüyorlar.

Misafir

Diktatör olacaktı...

as

Yalan değil kuyruklu...

gooolll

bu zamana kadar hep ya chp ye ya eski mhp ye veriyodum akp kazanmasın diye ama chp nin hdp yi kanatlarının altına almasından sonra oyum akp ye helal olsun yazıklar olsun ulusalcı olamayan chp ye adamlar pkk ya sahip cıkıyor bu uğurda türk askerine kurşun sıkana bizim şehitlerimiz diyor hdp oyum helalinden chp ye yaşım 53 eski soldanım yazıklar olsun bu günkü satılmış chp ye

Kaan ç.

BULDAN SEN BENCE BÜYÜK BİR YALANCI VE TERÖR TESTEKÇİSİSİN. Neden mi Bir o Hendek'ler senin dediğin gibi insanlar kendini savunmak için değil küresel terörü finas eden devletlerin desteğiyle Ortadoğu ve Trükiye de iç savaş çıkararak haritasını değiştirmekti.Burası Suriye'mi ki insanlar kendini koruyacak burda devlet var ve güçleri.ikincisi sen diyorsunki iktidar çözüm sürecinde sami değildi biz samiydik diyorsun.Hadi ordan ikisene boyunca Güney doğuda güvenlik güçleri devletin uyarısı ile tek kurşun atmazken,terörler her gün şehirde el yapımı bomba ve molotoflu silahla saldıran kimdi.Misal Silopi,Cizre de 2012-2014 De her gün 100 molotof 200el yapımı bomba Teksas gibi kime atılıyordu.

ahmet

hala bunlara siyaset yaptırıyolar.!?meclise sokanta kabahat.

Cem Kahraman

İnsanlar kendilerini kimden ne amaçla korumak için hendek kazdı anlayamadım. Angut mu ya bu kadın

Misafir

miletin meclisinde miletin parasindan bali maas alip acik acik teroristlik yapilan tek ulke turkiye

Misafir

trolün kralını anca siz yaparsınız yazdığım birebir doğrular zorunamı gitti (ahmed)

misafir

inş hapiste göreceğiz şunu

mehmet emin

sanki mahkeme kurmuş gibi sorular sordular, savas buldanin katilleri bulundumu, niye sorulmadi

ali dursun

Şerefsizlik ve hainliğin en iyi örneklerinden birine şahit oluyoruz.Allah belanızı versin.Sizin reklamınızı yapanların da Allah müstehakını versin.İhanet karşılıksız kalmaz...

İÇANADOLU

BUNLAR DEĞİLMİYDİ DİYARBAKIRDA KURŞUNLU CAMİSİNİ ATEŞE VEREN ? KURANI KERİMİ ALLAHIN KUTSAL O MUKADDES LAFZINI YAKAN ATEŞE VEREN BUNLAR DEĞİLMİYDİ ???? BİRDE KÜRTLER YAPTI DİYE SUÇ BASTIRDILAR EYY KÜRT KARDEŞİM BİZ BİLİYORUZ KİMİN NE OLDUĞUNU BU HAİN TERÖRİSTLER YAPTI HER ŞEYİ ALLAHIN GAZABINA UĞRAYACAKLARDIR İNŞALLAH YAKINDIR İNŞALLAH HİÇ ENDİŞENİZ OLMASIN. BİZİ ASLA AYRIŞTIRAMAYACAKLAR BEN İNADINA KÜRT KARDEŞİMİN ELİNDEN TUTMAYA DEVAM EDECEĞİM SEVGİLER.

Misafir

HARBİDEN ARABALARINA EL KOYUP BİRDE HARACA MI BAĞLADILAR ??? NERE BURASI TEKSASTAMI YAŞIYORUZ YA YUH ARTIK... LANET OLSUN HDPKK OZAMAN.

Misafir

UYAN TÜRKİYE KİMİN NE MAL OLDUĞUNU GÖRME ZAMANI....