BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.426,54

Polise müjde yok mu?

120 milyon emekliye her bayram bin lira ikramiye, devlet borçlarına yapılandırma, tapusu olmayanlara imar barışı ve işsiz aile bireylerine 3 ayda bir 1500 lira yardım...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Emniyetin Azı dişi

Emniyet teşkilatında sadece polis yok Bekçilerde var ve aynı görevi ifa ediyorlar, eğer gereksiz olsalardı son zamanlarda onbinlerce bakçi alınmazdı. Kaldıki bunlar hep gece çalışıyor ve haftada sadece bir gün izin kullanabiliyor. Ayrıca Nöbeti Bekçi Polise Polis de Bekçiye devrediyor. Ek göreve de gidiyor. Hainler bunlar Bekçi diye ayırt etmiyor ve bunların da Şehitleri ve Gazileri mevcut, Bunların da göz ardı edilmeyeceğini umarım. Saygılar.

misafir

haksızsınız neden daha önce değilde şimdi yapıldı bana bunu açıklarmısınız madem polisimiz kutsal daha önce yapsaydınız zamı 181 bin tane oy alamayacağını anlayan iktidarın olayıdır bu

misafir

polisin iş kolunun ne kadar yıpratıcı oldugu kadar kutsallıgınıda çok ıyı bilen yazara kalbi tesekkürlerimi sunarım

Misafir

Süleyman bey Allah razı olsun sizden. Polis çok büyük bir beklenti içinde. Sorunlara dikkat çekmişsiniz. 3600 meselesi polisin en büyük sorunu. Aynı işin yaptığı kurumaların çok gerisinde kaldı polis. 3600 verildiği gün Emniyet teşkilatının en büyük bayramı olacak. Sizden bu sorunu gerekli yerlere iletmenizi istirham ederiz.

Misafir

helal olsun size bizleri duyan birileride var demekki.

Misafir

Bu ülkede iyi yada kötü tüm bireylerin öğretmenler tarafından yetiştirildiği heskes tarafından bilinmektedir.Emniyet teşkilatı içerisinde maalesef öğretmen olarak atanamayıp canını ortaya koyup polislik yapanların sayısı azımsanmayacak kadar fazladır dağerli kardeşim. maalesef.

Misafir

Ogretmenler çok iş yapıyor ya.

vatandaş

Öğretmenlerin ek göstergesi 3600 değil!Halbuki polisi de yetiştiren öğretmenler...

Vukuat

*Emeklilikte kesilen aile yardımı *3600 Ek gösterge *Sürgünler *Tutulmayan sözler *Sağlıksız çalışma koşulları *Düzensiz uyku *Erken ölüm *Angarya *Sendika yasağı hangi birini sayayım ?

Misafir

Bu iktidar siz hamdolsun dediğiniz sürece bir şey yapmaz . Sanki CB. bilmiyormu polisin sorunlarını 2007 seçim akşamı hemde stv de ! seçim sonrası inşallah polisin sorunlarını çözeceğiz diyor , kaç yıl geçmiş ? *Emeklilikte kesilen aile yardımı *3600 Ek gösterge *Sürgünler *Tutulmayan sözler *Sağlıksız çalışma koşulları *Düzensiz uyku *Erken ölüm *Angarya *Sendika yasağı Hangi birini sayayım !!!

AHMET RTE

yüzlerce operasyona katıldım hamdolsun ki RABBİM bu şerefi bize nasip etti..Lakin şuan aldığım ücret elhamdulİLLAH 4100 TL 1200 TL KİRA VERİYORUM..6 GÜN sabah 8 de işe gidiyorum ucu açık ne zaman döneceğim belli değil..Senelik iznimizi kullanmak deseniz 10 yıldır polisim 1 kere istediğim zamanda kullandım..Bayramlarda mutlak surette çalışıyoruz resmi tatiller en çok çalıştığımız zamanlar )1 mayıs 23 nisan 19 mayıs 30 ağustos)..Biliyorum CUMHURBAŞKANIMIZA (ALLAH ONDAN RAZI OLSUN)iletilse mutlak surette gerekeni yapar..Lakin iletecek kesim kendi koltuğu için susuyor belkide..SİZ İLETTİĞİNİZ İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ..

AHMET RTE

Ankara diyarbakır muş(malazgirt bulanık)mardin (nusaybin)şırnak(cizre silopi)de Namusumuz olan VATAN ve BAYRAK için şerefimizle görev yaptık..FETÖcü itlere karşı Ankara il emniyete girmeye çalışan zptlere trafik levhalarını sökerek paletlerine sıkıştırıp durdurduk..Belimizdeki beylik silahlarımızın etkisinin olamayacağını bilsekte vatandaşı tarayan helikopterlere seyid onbaşı misali la havle vela kuvvete İLLA BİLLAHİL alliyyil azim diyerek ateş açtık..Hamdolsun o gece göğsümüzü elimizden tutan vatandaşımızla siper edip düşmana geçit vermedik..

Misafir okuyucu

Sayın Özışık, Emniyet Teşkilatının (16 yıllık süreçteki) sıkıntılarını bu kadar açık ve net olarak dile getirerek, Emniyet Teşkilatının medyadaki sesi olduğunuz için şahsım adına teşekkür eder, yazılarınızda başarılar dilerim...

Erol Baron

CHP çıtayı yükseltti. Bu yıl 1830 TL emekli maaşı alan biri 1830x2= 3660 TL bayram ikramiyesi alacak..... %10 enflasyonla bu maaş gelecek yıl 2013 TL ye çıkarsa, 2013x2= 4026 TL alacak..... Yani CHP AKP'nin verdiğinin 2 katını veriyor..... AKP için durum vahim çünkü 1 kişinin açlık sınırı 2.055,15, 4 kişi için ise, .5.415,96 TL..... AKP için durum gerçekten vahim.

Ayşe IŞIK

Sayın Süleyman ÖZIŞIK, bilindiği gibi 1999 yılında çıkan bir kanunla emeklilik yaşı yükseltildi. Kanun geriye uygulanarak bu tarihten önce işe girenlerinde emeklilik yaşını yükseltti. Sigorta günlerimiz tamam ama emekli olamıyoruz, işveren de yaşlı diye işe almıyor. Sizden ricam EYT liler konusunu da araştırabilir misiniz? Yaşar OKUYAN zamanında çıkan bu kanun birçok kişiyi mağdur etti. Ak Partiden bu konuda adım atmasını istiyoruz. Teşekkürler.

ervan

Sayın yazar, sadece polis diye ayırma. Tüm memurları ele al. Akparti bunu yapmaz. Bakış açısı şu:3 milyon memur var yarısı akpartiye oy vermez. Kalan yarısının oy potansiyeli 3,5 4 milyon. toplam 60 milyonda yüzde 10 bile değil. İhmal edilebilir. Bu hesabı eski Erzurum milletvekili yapmıştı. Hükümete iletin, bütün memurlardaki vergi dilimlerini düzeltsin. Eş ve çocuk yardımlarını artırsın Bir de artık devletin saygınlığını da yıpratmasınlar.

Erol Baron

Bu vaatlere rağmen MHP olmasaydı AKP'nin bu seçimleri kaybedeceğini açıkça söyleyebilirdim.... Şimdi mesele kaç "eski" MHP'linin -benim gibi- İP' ye oy vereceğidir. Yani, etrafını ZENGİN etmeyi marifet / yönetim sanan AKP için tehlike geçmiş değil.

Salih OKTAY

Sayın Süleyman ÖZIŞIK bütün yazılarınızı büyük bir özenle takipliyor ve büyük keyif alıyorum.Sizden ricam birde kamuda ŞEF olarak görev yapan memurların durumunu araştırıp yazmanız.Teşekkürlerimle...

ortadirek

Diğer memurlar üvey evlat mı? onlara niye yok! haksızlık yapılıyor. verdiniz bari tüm memurlara da verin. % 3,5 zam zam değil ki

Erol Baron

Köprü, tünel, otoyol vb. gibi ekonomi yönetimi de "Yap İşlet Devret" (YİD) ile olsaydı, başı imam hatipli ve yolun sonuna geldiğine inanan AKP, ekonomiyi de YİD'e teslim etmekte hiç tereddüt etmezdi.

Misafir

emekli hec bir sey hak etmiur Turkiye de.Ulan,kac sene calismista emekli olmustda,utanmadan bir de zam istiur? Elin adami Hollanda da 68 yasina kadar calisiur artik.50 sene calisipta emekli olanlar var be. Turkiye de ezelden beri alismislar belesten yasamaya.Zam mam yok,hatta,emeklilik bile yok artik,demesi lazim devletin.

Serdar Devirenmez

Bütün kamu personeli maaşları hallolduydu bir tek polis eksik kalmıştı.Onu da siz hallettiniz sağolun.Allah aşkına Süleyman bey 30 yıllık bir öğretmen ne alıyor,yeni göreve başlamış bir polis ne alıyor?Bir bakın isterseniz.Amacım herhangi bir ayrıştırma yapmak değil.Sadece bir tenkit.Saygılar.

Ali yazar Veli bozar

Her kesime verilen zam Niçin Polise verilmiyor? Yoksa Vefa İstanbul'da bir semtten mi ibaret

Zafer Türk

Bedelli askerlik mağduriyet ise Vatan Millet Sakarya ne oldu Askerlik vatan borcu değil miydi! Şimdi vatan borcu olmaktan çıkıp fakirin boynunun borcu mu oldu!

Erol Baron

Konu emekliler olunca saatlerce ıkınan AKP ZAM sırası milletvekillerine geldiğinde kesenin ağzını sonuna kadar açarak, büyük bir coşkuyla zam %50 diyor. Yani, 15 bin TL maaş alan bir MV, hemen 22.5 bin TL almaya başlıyor.