BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,54

Polis ve MİT'ten İstanbul'da 'gaybubet evi' operasyonu

TERÖR örgütü FETÖ'nün mahrem imamlarına yönelik geçtiğimiz hafta yapılan operasyonlarda 2 gaybubet evinde 1'i kadın 6 kişi yakalanarak gözaltına aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Cesaretebak. Cevabi vereyim.ALLAH'tan

Misafir

Allah, hainlere cehennemin 7 kat dibindeki kayya kuyusunu vaad ediyor, o gün fetolağımla haşrolursun, merkaında diner hem

Misafir

''Allahı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma..o (hesabı) gözlerin dehşetle yerinden fırlayacağı güne erteliyor'' İbrahim 42 Çok şükür o gün eninde sonunda gelecek..

CESARETE BAK!....

BUNLAR BU CESARETİ NEREDEN ALIYOR?HEMEN HER ŞEHİRDE GAYBUBET EVLERİ ÇIKIYOR.DEVLETTE ELEMANLARI TAM TEMİZLENMEDEN OLMAYACAK.ALDIKLARI MAAŞIN BİR KISMINI BUNLARA VERDİKLERİ ANLAŞILIYOR,YOKSA ESNAF-ÇİFTÇİDE PARA YOK.

Misafir

milletçe siyasi ayağına yapılacak operasyonu bekliyoruz

gencolgu

%17 DEN %24 E BUKADAR YÜKSEK FAİZ ARTIRIMI YAPMAK APAÇIK VATAN HAİNLİĞİDİR MERKEZ BANKASI PARA POLİTİKASI ÜYELERİ BANA DAVA AÇIN MAHKEMENİN HUZURUNDA SİZE EN AĞIR KÜFÜRLERİ EDECEĞİM VATAN HAİNLERİ ESEFEEELEE SAFİİLİNLER. FAİZ=ENFLASYON=EKONOMİK KRİZ.dolar artınca sadece ithal ürünlerde sorun yaşanır amma faiz artınca bütün sektörleri perişan eder özellikle kobileri darmadağın eder. faiz artışı ile maliyeter yükselir maliyet yükselince mecburen zam yapılır enflasyon hortlar. MERKEZ BANKASI ÜYELERİ ALDIĞINIZ HER KURUŞ HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN...

Reza

Plan abd planiydi reza abd nin adamiydi senaryo belliydi kandirildik

Türk

İzmirde de yakalandı ne oldu saliverdiler çoğunu

Misafir

Gaybubet de ne demek?Bu nasil bir kelimedir,bu arap ozentisi cemaatlerin ne isi var ulkemde bizim ne isimiz var arap hurafeleri ile?

  • 1