BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Polis Akademisi sınav sorularının çalınması davasında ceza yağdı

2012'deki Polis Akademisi Giriş Sınavı sorularının FETÖ tarafından çalınarak örgüt üyelerine verilmesinin tespiti üzerine açılan davada karar açıklandı. Mahkeme, 55 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından 1 yıl 6 ay 22 gün ile 9 yıl 7'şer ay arasında değişen çeşitli miktarlarda hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Attila

Dychj hj Bey, sorular verilmedi çalındı fetocudan tarafından. Ben adaleti sağlamayan kim olsun, hakim savcı BAKAN vs. Lanet olsun derim

Dychj hj

Atilla bey bu cezaları veren belli. Başın derde girmesin!

Misafir

Sonuç ne bir çok kişi polis akademisine hiç hak etmeden bedava girdi,sınav sorularını aldılar ve diğer sınava girenler kapıda kaldı, o sınav soruları çalanlar oluyorsa malum bu fetö acaba gerçekte bir vatandaş sınava girdi ve aslında başarılı bunun kalkıp sınav kağıdında oynama yaparak başarısız yapamazmı nasıl her yer fetöcülerle dolmuş böylece kendinden olmayanlarda dışarda kalmış olur ki yer varsa hep bunlarla dolsun, verilen cezalar komik

bir basit vatandaş

Sorular çalınmıyor ki. Sorular veriliyor, servis ediliyor. YÖK ün yöneticileri kendilerinden olanlara cevaplarıyla beraber veriyorlar. Daha önce malum bir karı koca beraberce tüm soruları cevaplayarak 100 puan almışlardı. Dini bütün bu karı koca, beraber çalıştık bu sebepten hepsini doğru yaptık diye cevaplamışlardı. Nasıl Müslümansa bunlar?

Attila

Bu ne lan ? Simit çalan daha fazla ceza alıyor. binlerce ailenin geleceğini karart, kul hakkı ye... Adaletin batsın dünya. Lanet olsun bu cezaları verenlere !!!

  • 1