BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43

Polis Adnan Oktar'ın kafasına neden bastırdı? Anlamı ne?..

ADNAN Oktar dün gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolüne götürülürken polislerin kafasına bastırması dikkat çekmişti. Polisin o hareketinin anlamını uzmanlar açıkladı... Kediciklere ve Adnan Oktar dahil tüm erkeklere zührevi hastalık taraması yapıldı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
mim cim

arabaya bindirilen tutuklunun kafasının eğdirilip polis tarafından etki altına aldırılmasının neden devletin, polisin güç benim elimde anlamını taşımaz aksine; tutuklunun kafasını kapının pervazına vurarak bana işkence yaptılar suçlaması olmaması içindir.

Haluk

Metin Tamer devlet bilir de bıçak kemiğe dayanması beklendi. Yada suç büyürse ceza artar.meyva tam olgunlaşır diye beklenmiştir

Derviş

Cemaatler tarikatlar mi5 cia mossad kontrolü altında. Hepsi hesap versin.işin cildi çıktı

Metin Tamer

Adnan Oktar kaç senedir toplumun önünde bu teşkilatını yönetmekte. Bunu herkes bilmekte.Polis ve siyasilerde Adnan Oktar ve örgütünün varlığından haberdar.SEÇİMLERDEN HEMEN SONRA bu örgütle hangi konuda anlaşamadılarda polis 200 kişiyi topladı. Bir- iki değil nerdeyse bir ordu.Bunca senedir bunların faaliyetlerinden MİT haberdar değilmiydi?

Saim

Din programında karı oynatana prim verilmemeliydi. En ağır ceza verilsin.deli raporları yırtılan bu sapikin

halk

corlu tren kazasi ne oldu kim hatasi war bu iste dolar 5 dayandi sirasi mi sua sarlatanin haberi

Yeni Allah

Adnan Oktar Müslümanligin manifestosunu yazmis, Müslümanligin sartini +1 artirarak Namaz,Kurban,Hac,Hirsizlik,Tecavüzcülük ten sonra Fuhusluk eklenmistir. Müslümanlikta DEVRIM

Serkan

Şu pislik ve pisliklerinin, tren kazasında vefat eden vatandaşlarımıza gösterilen ilgiden daha fazla olması beni insanlığımdan utandırıyor. Hadi ona yayın yasağı geldi buna neden gelmedi? Her yerde kedicik!lerin neredeyse çırılçıplak fotoğrafları var . Bu bir hastalıktır, gündem değişikliğidir, hayatı hafife almaktır! Askeri casusluktan işlem yapılacak birisi için neden yayın yasağı yokta tren kazası için var?? Anlayamıyorum anlamak istemiyorum artık. İyice iğrençleşti.

salih

Geç bile kalındı.... Bütün terör yuvaları, tarikatlar, cemaatler, yanmaz kefen satan reziller derdest edilmelidir...

Alanyali

Daha oluşum aşamasında kafası ezilseydi bu kadar insan mağdur olmayacaktı.Bu fetö de de ayni oldu..50 yıl insanlarin zehirlenmesine göz yumuldu.Devletin butun imkanları peşkeş çekildi. Devletin en õnemli yerlerine sizmalarina goz yumuldu.Devlet devletligini yapmayinca bu sapiklar.boşlugu doldurdu.şimdi bunlardan sadece iki tamesine dokunuldu ama binlerce mağdur olustu.şimdi onlarca cemaat adi altinda iş yuruten sapiklar var.Bunlar tespit edilip tehlikeli boyutlara gelmeden kafasi ezilip dağitilmalidir. Özellikle feto kadar örgutlu Süleymanci yapilanmaya dikkat cekmek isterim.

salih

Geç bile kalındı.... Bütün terör yuvaları, tarikatlar, cemaatler, yanmaz kefen satan reziller derdest edilmelidir...

hamzahamza

bir kediciğim bile olmadı,adamdaki kedi çokluğuna bak

Okan Üçüncü

Polisin densizliği başka birşey değil

salhor

Polisin GÜÇ BENDE, YANİ DEVLETTE anlamında birisinin, birilerinin kafasına bastırması yorumu, iğrendirici. 1980'i takip eden günlerde, 28 Şubat sürecinde de maznunların anasını ağlatacak şekilde küçültücü davranıldı. Rahmetli M.Yazıcıoğlu'na edilen zulümler unutulur mu? Son nefesinde bile asla müstehak olmadığı şekilde zulme uğradı. POL-DER'in eline düşen ülkücülerin çektikleri; şahid olarak gittiği 28. Tümen içindeki mahkemede,bir astsubayın saldırısına bizzat uğradığım gibi şehadetlerim var. 70'imde anladım ki güç kimdeyse onun adına kemik kıran, parçalayan bir gürûh her devirde vardı. Ama Allâh da var ve o Samed, Basîr, Kadîr, Alîm, Âdil,Cebbâr ve Zü'l-İntikâm. Güçlü devlet, böyle alçaklara MEHİL vermez. TV'de herifin ağzının suyu aka aka Allah dediği gün gırtlağı sıkılmalıydı. Konu, devletin gücü değil. Tabii ki güçlü olacak devlet; ama ya adâlet? Bana mü'essir bir Devlet yöneticisi olmayı aslâ nasîb etmeyen Rabb'ime sonsuz şükrolsun!

AKP İktidar Oldu, Böyle Oldu

Besle, büyüt, seyret, sonra da başka işleri örtmek için lazım olunca operasyon çek.

Karaman Beyi

Adnan Oktar bir soytarı, gündemi değiştirmek için seçilmiş bir figüran. Bırakın Oktar'ı moktarı, dolara, Euro'ya fırlatmasına, yoksulluğa, yargının, siyasetin, Eğitim'in çürümüşlüğüne bakın...

Misafir

Adnan'a operasyonun amacı bunları unuturup dikkat dağıtmak.

hakan erdal

bastırmasına gerek varmıydı, bence gereksiz hareket. Hakkında hüküm verilmeyen kimseye, direkt suçlu gözüyle bakılamaz.

Misafir

Batı'nın “Erdoğan diktatör” hitabı güçleniyor!........yargı konu­su olduğuna hiç girmek istemiyorum; sadece “pes” diyorum!

Misafir

Döviz kurunda yaşanan faciadan olumsuz etkilenen iplik üreticileri tekrar döviz kuru üzerinden fiyat vermeye başladı.

Misafir

Dolar 5 TL ye dayandı.Millrti bunlarla avutuyorlar.Yillardir sıradan insanların bile bildiklerini devletin bu gün öğrenmesi garip.NEDEN ŞİMDİ???

beyler beyi

şerefsizin çoktan kodeste olması gerekirdi

ddd

Dolar almış başını gidiyor bu site adnan diyor bende dolar dolar kriz var diyorum

ecemnur

Biz Adnan'la kediciklerle uğraşırken Tren kazası unutuldu, Soma davasında suçlular berat etti, devlet tiyatroları kapatıldı,dolar 5 lira oldu.İyi uykular Türkiyem..

fsfsfsf

maşallah maşallah , devamı gelir inşalllaaahhhhh...

  • 1