BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37

PMYO başvuruları ve taban puanlar açıklandı mı?

PMYO başvuruları için gerekli olan taban puanlar Polis Akademisi tarafından henüz açıklanmadı. PMYO adaylarının gözleri pa.edu.tr'de.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Vatandaş

pmyo değil kpss sınavını kazanmaktan aciz akp gençliğine maaş vermek için yeni bir yol pmyo akp zaten kpss yi kazanacak kadar kültürlü olsalar niye akp ye taban olsunlar. hiz hiç kültürlü bir ak troll gördünüz mü.

asabiçocuk

demek istiyorlarki 8 yıla gerek yok.sokaktan herhangi birisi de bu işi 5 aylık eğitimle yapabilir.adama sormazlarmı ki madem bu kadar kolay komiser olunuyordu şimdiye kadar 8 yıl okutup devleti niye zarara uğrattınız

1400 Öğrenciyi kovdunuz

Devletin güvenip o okullarda yıllarını polis olmak için veren 1400 öğrenciyi kapı dışarı eden AKP hükümetine yazıklar olsun. Çok adaletli olduğunu iddia eden AKP için dua ediyorum. Allah'ım AKPyi başkalarına uyguladığı adaleti ile karşılaştır. Beddua değil. Mademki AKP çok adaletli o zaman bu duaya amin demeleri gerekir.

8 yıllık eğitim 8 aya düştü

8 yıllık eğitim 8 aya düşürüldü. Polis koleji 1400 öğrencide potansiyel cemaatçiler olduğu için kapatıldı. Torpiller girmişler filan. İspatı yok ama diyelim ki torpille girdiler peki onların yerine girenler de torpil olmayacak mı. Sonuçta önceki torpiller en azından 8 yıl eğitim alıyordu. Şimdiki torpiller 8 ay eğitim alacak. Hangisi daha eğitimli olur.

  • 1