BIST 9.524
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.487,67

Playboy Müslümanlar!

1920’lerden beri işlenen ideolojinin uzantıları, gençliğimizi kuşatmış durumda.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
haklı

inanmak zorundamıyız sayın yazar,kendiniz yani inananlar saygı bekliyorsa inanmayanlarda saygı bekliyor,saygı karşılıklıdır,inanmıyorum dine ve istediğim gibi yaşarım kime ne.

Misafir

bu dünyada ölüm de var!

Misafir

kedicikler de Müslüman olduklarını söylüyorlar...

Geçti gitti bitti

Dinlerin yarattığı kozmoloji ortadan kalktı artık.Dine göre yaşama devri çoktaaan kapandı.

Erol Baron

Yazınızda belirttiğiniz " kocaman topuzlar, daracık elbiseler şeklinde amacından saptırılmış, anlamsız, içi boş tesettürlüler" diyerek kastettiğiniz dindar ve geleneklerine sahip olarak gördüğünüz gençliğin Avrupa'ya ayak basar basmaz karakter yapısının çok ince bir pamuk ipliğine bağlı olduğunu, oysa Gavur İzmir dediğiniz şehirden ve çevresinden gidenlerin onlardan çok daha sağlam yere bastığını, ülkesine çok daha faydalı çocuklarını o (eski) dindarlardan çok daha iyi yetiştirdiklerini gördüğünüzde sükutu hayaliniz daha da büyük olacak. Bu sapkınlıkları görmek için Avrupa'ya gitmeye gerek yok, aynısını burada da yapıyorlar" CEP TELEFONU ÇILGINLIĞI veya -açlığı- da cabası diyorsanız, tespitiniz doğru.

akıl niye var?

Gelişmiş modern dünyadan haberi yok.alem aya biz yaya çuk diye oturmuş.israilde haham başı romada ki papazda aynisini yüzyıllarda beri söyleyip duruyor. Hatta sokrat zamanında bile bu gericler vardı.M. Ö yıllarda çok tanrılı pagan gericiler Sokratesi tanrısız olmakla suçlamışlardı.Yeterki düşünmeyelim ezberleyelim ,onlar için yeter.

haklı

21.yüzyılda insanlara din basamazsınız bu bir ve tek gerçektir,ayrıca ılımlı islam(müslüman)diyorsunuz nevar bunda ılımlı olmadığın zaman radikal olursun bunun arası yok radikal olduğunda ise ışid olmak durumundasın,sayın yazar yıllarca dilinize doladığınız baş örtüsü,demek olay baş örtünmeyle olmuyormuş sizin tespitlerinize göre,bırakın insanlara birşeyşleri dikte etmeye kim nasıl yaşıyorsa yaşasın isteyen kapansın isteyen açılsın,inansın,inanmasın biz böyle mutluyuz,son olarak kapalı kızlarımızında modayı takip etmeleri muazzam bir şey,tebrik ediyorum bütün kızlarımızı kapalısı açığı.

yıllar geçer aynı kafa değişmez.

bu yazının bir benzerini bulunmuş olan bir tarihi yazıtta sekizbin yıl önce yazılmış asur yazıtlarında okumuştum.ay nen bu şekilde gençliğin bozulduğunu yazıyor hatta dünyanın sonunun yaklaştığına belirti olarak kanıt sunuyor.

  • 1