BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.426,61

PKK'dan ilk köy alındı! PKK/PYD'liler kaçıyor...

Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin bölgesine sabah saatlerinde ÖSO, saat 11.05 itibariyle de TSK kara harekatına başladı. Mehmetçik ve ÖSO PKK'nın elinden 3 köyü aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

ey amerika biz sana ragmen oralara girdiysek sen bize ragmen buralarda olamayacaksın

Misafir

şimdi feryat ediyorlar pyd.pkk.kürtmüş ulen terörüst kürtde olsa türkde olsa arapda olsa terörüsttür katli vaciptir o kadar .nokta.

Misafir

ben bir chp.li olarak erdoganın bu aldıgı kararı takdir ediyorum amerikaya ragmen türklük budur işte gerisini askerimiz halleder evvel allah

Misafir

askerimize başarılar diler yuvasına ailesine vatanına sag selim dönmelerini yüce rabbimden dilerim

Misafir

Türk askeri karşısına çıkmaya cesareti olmayan şerefsizler. fareler gibi kaçtı köpekler. alayınızı cehenneme göndereceğiz nereye kaçarsanız kaçın. sen kimsin lan Türk'e oyun kuruyorsun. it. Türk dendimi dağlar titrer, nehirler durur, bulutlar savrulur. sen kimsin lan köpek pkk soytarı abd.

Turgut Şentürk

Çok şükür devletim emin ellerde, çok şükür askerimin içindeki soysuzlarda temizlendi. Bundan sonra sefer bizim zafer Allah'ındır.

Misafir

Bu PKK yandaşları nin kafatasçı ,demokrasi, insan hakları demegojilerine hastayim,ABD nin uzaklığıni yapan ,insan kaçakçılığı yapan,zehir taciri eli silahlı bir örgütü değilde sanki UNESCO yu destekliyor mübarek bu arada sizin kahrolsun ABD emperyalizmi laflariniza ne oldu ?

börçigin

dogudan gelen düzen ordusu bileginiz bükülmesin tanrı her daim korusun ebedi muzaffer kılsın.

Fatih

Seni saadetçi kafatasçı hakkı. Nefret ediyorum sizden. Ne kininiz var bee. Bu orduyu oraya sokan irade kim. Bu siyaseti güden kim. Boş ve zavallı insanlarsınız

salhor

"Hakk" rumuzlu kardeşim, hayra yorup güveniyor görünüyoruz. Ama kılıç gibi hakîkat, ancak senin şu sözün.

Hakkı

Ben ne ÖSO'ya ne de BOP'çu AKP'ye güvenmiyorum. Teröristler karşısında Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Asalet

Afrin'de sıkışan pydnin irak kısmındaki uzantılarından Türkiye'ye bir rica var. Diyorlarki, Reis bize izin ver, kobani'deki gibi Türkiye üzerinden Afrin'e peşmerge yetiştirelim.

Eski Suriyeli

Sokaklarda boş gezen ve sadece çocuk yapma derdinde olan Suriyeli erkekleri de savaşmaya gönderin. Eğer adil iseniz.

Asalet

Amerkika'nın gazına gelen kürtler yakında diyeceklerki: ŞEYTANA UYDUK LO....

zeytin dalı değil

yılanın başını ezme pkk nın kökünü kurutmak için başlatılmış bir harekat densin allah ordumuzu muzaffer eylesin amin demeniz dileğim

  • 1