BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76

PKK'dan HDP için bomba seçim kehaneti

Radikal gazetesi yazarı Murat Yetkin HDP'nin 2015 milletvekili seçimlerine bağımsız girmesi için PKK'nın iteklediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
abcd

orta asya balkan kafkas göcmenlerinin anladigi tek dil siddet ve korkudur.namuslarini sirplarin,ruslarin bulgarlarin kucaginda birakip kactiklarinda da anladiklari tek dil siddet ve korku idi.kürt mücadeleci ruhuna sahip gencligi bunu hesaba katmalidir.

xir tuj kürt

mademki hdp baris sürecinden rahatsiz ve baraji asamayacagini bilerek parti olarak secime girecek,o zaman senin devletin ve hükümetinde oyunu bozup baraji düsürsün))

Toprak Sahin

Tamamen kötü niyetle yazilmis bir yazi. Burda HDP nin Parti olarak secime girmesi elestiriliyor ama basta %10 secim baraji olmak üzere bütün antidemokratik seyler savunuluyor.. Kürtler Meclise girmesin diye cikartilan ve halen ayakta tutulan %10 secim barajini elestirmeniz ve bunun acilen kaldirilmasi icin baski yapmaniz gerekirden Kürtleri elestirin. Baraji asamiyorsak alin sizin MEclisiniz sizin olsun tepe tepe kullanin. Bizde Amed de barajsiz kendi Parlamentomuzu kurariz... Nerden inceldiyse ordan kopsun artik.

ilhan güven

Oynanan oyun açık. PKK da HDP de barış sürecinden rahatsız şimdi yeni oyunu sahneye koyuyorlar. yüzde on alamayacaklarını gayet iyi biliyorlar. Seçimden sonra bakın biz siyasi olarak mücadele etmek istedik bizi parlemento dışına attılar deyip silaha sarılmalarına meşru zemin arayacaklır. Yüzde 10 barajını aşacağın bunun için parti olarak giriyoruz masalına kimseyi kandıramazlar. Alacakları oy bağımzıs girdiklerinden daha az olacak.

  • 1