BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05

PKK'dan CHP'ye bomba ittifak önerisi!

KCK Yürütme Konseyi üyesi Bese Hozat, erken seçimin olması halinde CHP'ye HDP ile ittifak yapması önerisinde bulundu. Hozat, CHP hakkında, "CHP içindeki ulusalcı damar, inkarcı, imhacı politikalardan çok fazla vazgeçmedi" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 53 Adet Yorum
vatandaş

Zaten HDP nin niyeti ortaya çıkmıştır kürt halkını piyon olarak kullandığı alenen ortaya çıkmıştır.Uyan ey kürt halkı

yurtsever

soysuzlar partisi kendisi gibi soysuzla işbirliği yapacak tabi ki, zaten kılıçdaroğlu ülkemizin yöneticileri ne derse tersini yapmaktan geri kaçınmıyor, ülkemize hangi ülke kafa tutsa gidip onlarla fotoğraf çektiriyor, sisiye esata hak verdilerde ülkemize onca hizmeti yapan insanlara bir kere haklısınız diyemediler utanmazlar partisi chp

Misafir

birde demezmiki akp ve mhp ye faşist diye.. ya PKK nın temelinde kürt faşistliği var.. birde başkasına faşist diyor .. kan emiciler..

Misafir

Hesabın yanlış muhterem... Meral Hanım geldiğinde HDP leşen CHP'den, hırsızlıktan rahatsız olan AKP den kopacak seçmenlerle MHP yüzde 45 alır... Göreceksiniz.. Ampülün korkusu o zaten, o sebeple Bahçeliye yapıştılar...

Misafir

Hesap yanlış üstad...

abbs

Sen kimsinki CHP ye akıl veriyorsun.

ces35

külliyen yalan akp nin taşeronluğunu yapan birinin haberi

vatandaş

hdp.şunu iyice anlamalıdır,terör ve teröriste karşı tavrını tam olarak almadıkça,yaptıklarına tevbe edip demokrasiye yeminle bağlanmadıkça hiç kimse onları muhatap almayacaktır...

mert toker

Eeeee n de de olsa kılıçdaroğlunun akrabası Hamburg PKK sorumlusu

Metin

Tam birbirinizi bulursunuz.Kürtlerin CHP si PKK ile CHP ittifak kurarlarsa iyi olur.Nasıl ki,CHP hiç birzaman bu ülkeye bir şey verememişse siz de öyle.Bakın,kürtlerin yoğun şekilde yaşadığı şehirlerde insanların hayatları alt üst,sayenizde.Bedsiz bereketsizsiniz.Allah sizleri hiç bir zaman muaffak etmesin.Bölgede yaşayan bir kürt olarak söylüyorum.PKK,insanlık tarihi boyunca kürtlerin başına gelmiş en büyük beladır.Emperyalist güçler kürtlerin sosyolojik yapılarını biliyorlardı.İslami hassasiyetlerini ortadan kaldırmak için PKK belasını musallat ettiler.Ancak,hiç bir zaman başarılı olamayacaklar.Gerçi sosyolojik dokusunu biraz bozmuşlardır,kürtlerin.Gençlerin yaşlılara karşı eski saygılı duruşlarını yitirmişlerdir.Bu zamanla inşallah bertaraf edilir.Su yolunu bulur.PKK nin etkisini yitirmesiyle inşallah Kürtlerle Türkler eşit yurttaşlık noktasında birleşirler.Kardeş olarak yaşamaya devam ederler

KENDİN PİŞİR,KENDİN YE

HERKEZ HERKEZE YANAŞABİLİR,AKP İLE YAPMIŞLARDI,ONDANDIR,MHP DE AKP YE YANAŞIYOR,CHP TEK ÖZGÜRLÜKÇÜ VE DÜRÜST PARTİDİR,İMAJINI ZEDELEMEK İÇİN MANŞETE TAŞIMIŞLAR.

ad soyadı

zaten olacağı bu sadece uzatmaları oynuyoruz akp mhp ve chp hdp er yada geç birleşecek ..

Misafir

CHP, ÖDP, HDP vb. derken lezbiler, gaylar da eksik kalmış.

kartal

Bilinmedik bir durum olmaz. Geçmişte de bu CHP denen kansızlar bu ülkeyi bitirme çabası içinde olnalrla kolkola girmişti. Millet hepsinin defterini dürecek.

Stratejik Görüş

AKP'ye çalışan PKK 7 Haziran sonrası eylemleriyle önce HDP'yi aşağıya çekti, şimdi de CHP'yi aşağıya çekmek için hamle yapıyor, kanaatindeyim.

BESE İLE KILIÇDAROĞLU HEMŞERİ VE AKRABA İMİŞ

BÖYLE BİR TEKLİFİN YAPILABİLMESİ DENSİZLİĞİNE CHP LİLERİN TEPKİSİ NE OLACAK ACABA.KIZACAKLAR MI? YOKSA KİBARCA SAĞOLUN BİZ ALMAYALIM MI DİYECEKLER?

ali izmirli

abi chp mizin başından bu kılıçtaroğlu gitmeli. izmir teşkilatı olarak şikayetçiyiz. partide hep alevi ve hepside hdp ye yakın kişiler bir nevi pkklı desek yeridir. kılıçtaroğlu gitmezse biz onu göndermesini biliriz sandık bekliyor pkk dan uzaklaşmak lazım

Burdayiz.

Bu parti açıktan pkkya destek verse bile oy kaybeder mi, şüpheli, çünkü o partide kin ve nefret ile bütünleşmiş, kemik oyları var, insanlar düşünmüyor değil, bu nasıl zihniyetler.

halit beçene

ey chp.yöneticiler ,bunca vatan evladını şehit eden bir gurh veya parti ile beraber hareket ederseniz,rahmetli babam mezarında rahat uyuyamadığı gibi, sizlerede bu ülke haklarını asla helal etmez.

Misafir

GÜZEL BAŞLAYAN YAZI SONUNDAKİ FETULLAHİ MANEVRALAR DOLAYISI İLE FİYASKO İLE BİTTİ ÖTÜKENLİ KURT.. GEÇEN SEÇİM kürt olduğumdan dolayı HDP YE OY VERİN DİYEN ARKADAŞLAR BÜGÜN BAKIYORUM MERAL HANIMA ÇALIŞIYORLAR bundan dolayı YAZDIĞININ BİR MANASI KALMIYOR ARKADAŞIM..

misafir

bu site akp sitesi her haberi çarpıtarak akpye lehine algı yapmakda üstüne yok

ÖTÜKENLİKURT

BAKINIZ EFENDİLER... Bu bebek katili kadının sözleri çok önemli!? Geçenlerde hem facebook ta yazdım hem de bu sitede yorum yazdım, CHP'yazdığı, ASKERE SORUŞTURMA AÇIN RAPORU o partiyi, HDP ile aynı çizgiye getirmiştir. Vatan savunması için her gün şehitler verilirken bu sözlerin ne anlamı vardır! CHP içinde güçlü bir PKK damarı var ve bu raporu onlar yazdırdı. Bu durum Meral AKŞENER için TEK BAŞINA İKTİDARın işaretidir. AKIL HAZİNEDİR...

Kaya

Bu CHP yi Ermenilerden kurtarma zamanı geldide geçti bile.

Kaya

Bu CHP yi Ermenilerden kurtarma zamanı geldide geçti bile.

leventk

yakışır, temelde iki partida sosyalisttir, bbiri sosyal demokrat soldur diğeri ise devrimci, komünist sol dur.