BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91

PKK ve TİKKO'ya dev operasyon!

TUNCELİ Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği ortak operasyon sonucu PKK ve TİKKO'nun Tunceli sorumlusu yakalandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
TÜRK MİLLETİ

ALAYININ İNİNE GİRECEĞİZ DENDİ Mİ ? DENDİ. TOPUNUZ GELİN DENDİ Mİ ? DENDİ. BİZİ YIKAMAZSINIZ DENDİ Mİ ? DENDİ. ZAFER İNANANLARINDIR DENDİ Mİ ? DENDİ. ŞİMDİ KAZANAN TÜRK MİLLETİ KAYBEDEN 3 KURUSLUK TERÖR BESLEYİCİLERİ VE TERÖRİSTCİKLERİ Mİ ? AYNEN ÖYLE. GÜÇLÜ TÜRKİYE LAFI ZORUNA GİDENLER, DAHA BUNLAR SİZİN İYİ GÜNLERİNİZ.

memet

aman güvenlik güçleri.tikko ve dhkp-c iyi çocuklar olmasın.allah bu kış şartlarında yardımcının olsun.başarılar dilerim.teröristler kuş.sizler topraksınız bir gün mutlaka konacak ve tepelerine ineceksiniz.başarılı haberlerinizi bekliyor alınlarınızdan öperim polis ve asker kardeşlerim.

Misafir

Dün THY ve Halkbank'ın da Varlık Fonu’na devredileceği açıklandı.

Misafir

ANAYASAL SÖZLEŞMENİN ÇÖKÜŞÜ VE DİKTATÖRLÜK TOPLUMUN ÇÖKÜŞÜ MÜDÜR!?........

Bodrumlu

Bodrum, Selçuk, Kemer ve Kuşadası da AKP'nin Finans Kaynağı Varlık Fonu'nun oldu!...Devredilen taşınmazların büyüklüğü 2 milyon 290 m² yi aşıyor.

DHK

Hata yapmayacağız... Bireysel Davranmayacağız... Disiplinli olacacağız .. Bu zalim rejimi yıkacağız Laik Cumhuriyeti hukuk devletini yeniden Kuracağız .

Misafir

dev operasyona bak iki terorist fare yakalanmis

Misafir

Hele hele dev operasiyon,ulan ortacagdami yasiyoruz,sehirdede dev operasiyonmu olur????? siz bu barbarlikdan ne zaman vaz gececeksiniz??????? Receb sarayda hala salaniyor, ne yaparsa yapsin sonu yakindir.

AYDINLIK

Doğu Perinçek, Erdoğan'a anayasa değişikliğiyle ilgili yazdığı mektubu açıkladı....Türkiye’nin üzerine bombaların atıldığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınırlarımızın ötesinde savaştığı koşullarda yaşıyoruz..... Öte yandan gittikçe ağırlaşan ekonomik sorunları milletçe göğüslemek durumundayız dedi ve Erdoğan'a 'imzalama' dedi

Misafir

Allah bu pkk yi kurduranların üzerine ateş lanet çöksün. katledilen masumların laneti bu pkk yı kurduranların, katliamları yaratanların ocağına çöksün inşallah...

Misafir

Her turlu Felaketin Kaynagi AKP'ye ne zaman operasyon yapilacak?..........

ziro

Allah'ım Güvenlik güçlerimizi korusun

Misafir

VARLIK FONU İLE BAKİYESİ 100 MİLYAR OLAN İŞSİZLİK FONU, SERMAYEDARLARA SUNULACAK... TİKKO MU AKP' Mİ?.............

  • 1