BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,24

'PKK silah bırakmayacak' Flaş iddia

Abdullah Öcalan'ın PKK'ya silah bırakma çağrısı yapması ve 10 maddelik taslak gündeme damgasını vurdu Peki PKK gerçekten silah bırakacak mı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
hekimoğlu

Her iki tarafta sahada top çeviriyor.Akp derin sularda yüzüyor. Bu halkı daha fazla kandırmaktan vaz geçin artık.Bölgede 10 yaşındaki bir çocuğa sorsan size Pkk nin silah bırakmayacağını söyler. Hem Ak parti hem de hdp seçim yatırımı ve siyasi rant peşindedir.Biz halk olarak artık size ve çözümünüze inanmıyoruz.Onun için çözüm HÜDA PAR'a destek vermekten geçecektir.En azından açıklamalarına bakarsanız eğmeden bükmeden dik durarak söz ve eylem birlikteliğini göreceksiniz.Adam gibi adamlar....

mertçe

pkk ya dış güçler silah bıraktırmazlar.pkk bunun zaten farkında

hayri kayar

türk ve kürt halki esit hak ve hukuka sahip oldugu gün pkk bitmis demektir.

salim abi

yav kardeşim bu yam yam ışidliler varken kürtler nasıl silah bıraksın ..türkiyeye silah kullanmadıkça bunu sakıncasıda yok

Ak Parti

Sen trübüne çık takımının bayragını sallamaya devam et ,bir yandanda en büyük biziz diye gez. 7 haziranda rüyadan uyanırsın bizde Ak partiliydik ama artık değil. Her şeye rağmen olmaz!

vatandaş mustafa

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ ÇÖZÜM SÜRECİNİ BU AŞAMAYA GETİREN SİYASİ İKTİDAR OLASI BİR OLUMSUZ DURUMDA BİR B PLANI VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Farabi

Ne olursa olsun oylarmiz AKP ye. Ne olursa olsun.Cunku,CHP olsun MHP olsun bu ulkeyi hic yonetemezler.Tarihe bir bakin hele.

KEŞKE

Pkk silahları devletimize teslim etsin ve açıklama yapsın yeminlen oyum Akp"ye. Keşke olsa da oyumuzu seve seve versek.

TALİ BEY

hdp nin 10 maddelik müzakere metnini okudum. kandildekilerin açıklamalarını okudum. hiç de öyle silah bırakma diye birşeyden bahsetmiyorlar. gönlümüzün istediği tamamen silah bırakmaları ama, pkk bundan türkiye içinde siyasal ve silahlı, ırak ve suriyede ise silahlı güç olarak varlığını sürdürmek olarak anlıyor. hem karşılıklı "önce sen adım at" tavırları tam bir güvensizlik göstergesi. seçim öncesinde gerçekler değilde halkın gönlünden geçeni gerçekmiş gibi sunuyorlar. bu önemli konuyu seçim malzemesi yapıp tüketmeye niyetliler. yazık çok yazık

Bilal

Pkk silah bırakacak olsa ertesi gün bırakırdı. Akp yapılabilecek en basit şeyi yapıyor. Ateşkes yaparak pkknın büyümesine, yaptıklarına göz yumuyor. Buna karşılık pkk çatışmaya girmiyor bence.

VATANDAŞ RIZA

ZATEN DAHA ÖNCEDE BIRAKMAMIŞTI SEÇİM YATIRIMI HANİ BIRAKANI GÖRDÜNÜZMÜ İŞLERİ GÜÇLERİ MİLLETİN GAZINI ALMAK

Baybars

Pkk silah bırakmaz

ABOO

şükrü kendi temennisini yazmış

yıldırım

pkk silahlarını tsk,ya teslim etmelidir..eğer davutoğlu samimiyse bunu pkk,ya yaptırması lazım..

KocaKurt

Dön baba dönelim...TÜRK MİLLETİ'nin AKLI İLE BU KADAR ALAY EDEN hükümet SANIRIM İLK OLUYOR...

bırakmaz

bencede bırakmayacak. niye bıraksın. en güçlü olduğu dönem. ve bu gücü maalesef biz onlara verdik

SİNCAN HALKI

BENCEDE ABD İZİN ALAMAZLLAR

  • 1