BIST 9.516
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.491,59

PKK ile Cumhuriyet'in düşmanı ortak olunca!

Cumhuriyet'in de manşetlerinde "Diyarbakır'daki bebek katliamı" yok, devleti suçlayan akademisyenlerin "Katliam ülkesi" bildirisine alkış var, övgü var, destek var...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

Onun işbirliği yaptığınız askeriye ve emniyette çöreklenip her bilgiyi kopyalayıp arşiv yapan yol arkadaşlarına sor

Misafir

Esadın yanında ÖSOya karşı savaştınız. Kobani düştü Türkiyeyi birbirine kattınız. Suriyede kanton kurmanız hak elde etmek. Öcalan kürtlerin önderi pkk yurt savunma gücü. Bırakın lan işbirlikçi hainler esadla abd ile rusla ermeni diasporası ile herkesle işbirliği yaptınız.

remoli

tayyip kürt sorunu yok ırakta kürtlerin kazandıkları haklara benzer hakları kazanmasına izin vermiyeceğiz diyiyor şimdi sana soruyorum suriyede kürtlerin statü elde etmesine izin vermeyen bir türkiye türkiyedeki kürde hak verirmi sen de kürt kökenlisin senin gururun yokmu nasıl oluyorda hala akp yalakalığı yapabiliyorsun

Yallah Bismillah!

AKP'li vekil Nazım Maviş, Sinop'da dualarla tuvalet açtı !.......

Misafir

Kürt bebeği demek de ırkçılıktır. Ayrıca sivil katliamı diye birşey yoktur. Terörist ve onlara yatakçılık edenler vardır. Yataklık edenler de en az onlar kadar suçludur, aynı zamanda sivil değil geri hizmet elemanlarıdır.

Misafir

Seni anlamak çok zor be şekerim

Misafir

O buzdolabındaki çocuk cesetleri abluka altındaki Gazze'den,

NE GÜNLER

Allah bürokrat çocuklarına zeval vermesin.Hepsi genç yaşta milyarder oldular.Onların yerine bizim çocuklarımız ölsün ne var ki?''Ekmeğe zam yok.sadece fiyatı arttı'' diyerek adeta milletle dalga geçenlerin çocukları ölmez.Dalga geçilenler bir bir gider bu yalan dünyadan.

Misafir

SENİN O ÇOCUK DEDİKLERİN POLİSE ASKERE MOLOFOT ATANLAR. GÜVENLİK GÜÇLERİNE TAŞ, MOLOFOT ATMAYI AKIL EDEN ÇOCUK OLMAZ. KALDIRIMLARIN ALTINA O KADAR BOMBA DÜZENEĞİ KURARKEN, YOLLARA TUZAKLAMA YAPARKEN KİMSE GÖRMEDİMİ. KESİN BU KONUDA ORALARDA OTURANLARIN HABERİ VARDIR. BUNA SENİN ÇOCUK DİYE TABİR ETTİKLERİNDE DAHİL. NİYE DEVLETE HABER VERMEMİŞLER ZAMANINDA DA ŞİMDİ BU DURUMA DÜŞMÜŞLER. ETME BULMA DÜNYASI, İYİ ŞEYLER YAPARSAN İYİLİK BULURSUN, KÖTÜLÜK YAPARSAN KÖTÜLÜK BULURSUN. ZAMANINDA BU TERÖRİSTLERİ BARINDIRMAYIP GÜVENLİK GÜÇLERİNE HABER VERSELERDİ BU OLAYLAR BAŞLARINA GELMEZDİ. İNSANLAR BİRAZDA KENDİNE, KENDİ HAL VE HAREKET VE NİYETLERİNE VE AMELLERİNE BAKMALI, SADECE BAŞKASINA VEYA DEVLETTE SUÇ BULMAMALI.

Misafir

MAALESEF, MEVZU OY OLUNCA, GERESİ TEFERRUAT KALIYOR.

Misafir

BUNA IRKÇILIK DEMEZLER SERDAR. BUNA MENFAATÇİLİK DERLER. IRKÇILIK GEÇEN YÜZYILDA KALMIŞ. ŞİMDİ MENFAATÇİLİK VAR. MAALESEF İNSANLAR MENFAATLERİ İÇİN DAYIYA AYI, AYIYA DA DAYI DİYORLAR. DURUM BUNDAN İBARET.

Misafir

pkk lıy sa ii yapmışlar.

Misafir

ben bugüne kadar "Kürtler teröristtir" diyeni görmedim, duymadim...Sen pkk ile kürtleri ayni kefeye koyuyorsan, ki koyuyorsun,bu halkin ve devletin düsmanisin..Son pkk canisi yok edilene kadar bu mücadele sürecektir, bundan hic kuskun olmasin..

YY

Eliniz dert görmesin , kaleminiz hiç susmasın , çok güzel olmuş ...

vatandaş

mükemmel bir yazı olmuş...

BARAN

YA ALLAH AŞKINA BİRİ BANA ANLATSIN,BU AKIL TUTULMASINI.. YAHU BİZ YUNANLILARLA SAVAŞTIĞIMIZDA, GAZETELERDE YUNANLILARI YAPTIKLARI ZULÜM VE ÜLKEMİZE YAPTIKLARI KÖTÜLÜK İÇİN ELEŞTİRDİK Mİ, ?..HAYIR...DİREKT OLARAK SALDIRIP DENİZE DÖKÜP,GÜZEL ÜLKEMİZİ VE GELECEĞİMİZİ KURTARMADIK MI..EEE BU AYDIN GEÇİNEN PKK YANDAŞLARININ VE PKK LILARIN YUNANDAN NE FARKI VAR.İKİSİDE DÜŞMAN DEĞİL Mİ.BUNLARA NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPMIYORUZ..YILLARDAN BERİ PKK İLE SAVAŞ HALİNDEYİZ..ASKERLERİMİZ SİVİLLERİMİZ ÖLÜYOR..BİZ İSE KARŞILIK VERECEĞİMİZE ONLARI KOCAKARILAR GİBİ ELEŞTİRİYORUZ..BU NASIL SAVAŞTIR ...BIRAKIN ARTIK BU BOŞ LAFLARI SAÇMA SAPAN SİTEMLERİ YA..ADAM SENİN ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA TECAVÜZE YELTENİYOR SEN HALA KONUŞARAK YAPTIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN..BU SAÇMALIK DEĞİL DE NEDİR..

Misafir

Ağzına sağlık ellerin dert görmesin

Misafir

Can Dündar'dan 'Katliam Ülkesi' mesajı........

Yaralı Kurt

EEEEEYYYYYY AKP liler ve YANDAŞLARI....! SİZLER, ONU BUNU HAİNLİKLE, BÖLÜCÜLÜKLE SUÇLAMADAN ÖNCE.. BÜLENT ARINÇ'A SUİKAST YAPILACAĞI SAFSATALARI İLE GİRDİĞİNİZ GENEL KURMAY'IN KOZMİK ODASINDAN ALDIĞINIZ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN EN GİZLİ VE EN ÖNEMLİ BİLGİLERİNİ, BELGELERİNİ, PLANLARINI KİMLERE VE HANGİ ÜLKELERE SATTINIZ, KİMLERE VE HANGİ ÜLKELERE SERVİS ETTİNİZ. '''Örneğin: Açılım Saçılım döneminde TSK nın o çok önemli Bilgi, Belge ve Planları PKK lı Kankalara verilmiş olabilirmi..?''' ONUN HESABINI VERİN... YÜCE TÜRK HALKI GERÇEK VATAN HAİNLERİNİN VE GERÇEK BÖLÜCÜLERİN KİM VE KİMLER OLDUĞUNU İŞTE O ZAMAN GÖRECEK...

Tek Yol Gezi

Faşizmin Ayak Sesleri : Gazi Üniversitesi'nde Akademisyenlerin kapılarını işaretlediler

ÇOK YAZIK

CHP=HDP OLDU SAYIN KILIÇDAROĞLU SAYESİNDE.DENİZ BAYKALI BİLE ARATIR OLDU.ZALİME ALKIŞ TUTANLAR ZALİMLERİN TA KENDİLERİDİR.UMARIM BU TERÖR ATEŞİ KENDİ OCAKLARINA DA DÜŞER.ATATÜRKE VE CUMHURİYETE EN BÜYÜK İHANETİ CHP YAPIYOR. 92 YILDIR CUMHURİYETİN MİRASINI YİYEN SİZLERE YAZIKLAR OLSUN TAYYİB ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI=PKK SEVİCİLİĞİ OLMUŞ BU GÜZELİM ÜLKEMDE. CHP PARTİSİNDEN VE GAZETESİNDEN DERHAL CUMHURİYET KELİMESİNİ KALDIRMALI.ATATÜRK YAŞASAYDI,BU TERÖR DESTEKÇİSİ PARTİYİ KAPATIR,MİLLİ BİR PARTİ KURARDI.DUYARLI SOSYAL DEMOKRATLAR,BU GİDİŞE BU POLİTİKAYA BİR AN ÖNCE DUR DEMELİ.AKSİ TAKTİRDE YAKIN GELECEKTE CHP DİYE BİR ŞEY KALMAYACAK.

Misafir

SEN KENDİNİ NE ZANNEDİYORSUN BU GÜN SAVUNDUGUN İNSANLARI MASAYA ÇEKMEK ADINA HER YOLU SİYASETEN DENEDİ AMA OLMADI ŞİMDİ ÇIKMİŞSINIZ BU OLAYIN BAŞLANGIÇ NOKTASINDA GENE SİSİN GİBİ UCUK ZİHNİYETLER VAR

Misafir

düşünce özgürlüğü ifade özgürlüğü derken koooskoca devleti aali ne hallere geliyorr.artık 2 dudak arası kanunlar lazım.anında kelleler uçurula başka çözüm yooookk.

serdar

ya sizin oldurdukleriniz ya 35 gunluk bebeginin cesedini kokmasin diye buzdoloabinda haftalarca bekleten cizredeki silopideki bebekler bebek degil mi . Tum vahseti kiniyorum gelin hep beraber bu ise bir dur diyelim. Bakin HDP RTE baskanlik sozu verirse RTE sizleri tanimaz hani 2004 te Diyarbakirda kurt sorunu var cumhuriyetin ayibidir demistiya O zaman fazla oy aliyordu. Ne olduda birden Kurtler terorist olduk. Irkcilik kadar kotu birsey yok .

Sağ duyu

mülayim rumuzlu arkadaş, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. öncelikle şu içimizdeki ne kadar Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti düşmanı varsa temizleyelim! Sonra istediğin kadar dilediğin partiyi eleştir vur kır, naparsan yap! ama önce VATAN!