BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28

PKK-Hizbullah savaşı Kürtlerin felaketidir!

HDP Milletvekili Altan Tan Diyarbakır’da yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 91 Adet Yorum
Bahri Koyuncu

bizce bir mahzuru yok altancığım yesinler birbirlerini!

Ahmrt

Kıyamet kopmadan önce sizler çarık giyen bir kavim (Türkler)le mutlaka çarpışacaksınız”(El-Buhari, Sahihu’l Buhâri, IV. S.156-157

senol

Ölümün ve savasın hepsi kötü ama neden 30 yıldır askerimiz e polisimize öğretmenimize saldırır ken kürler için feleket olur denmedi o asker o polis o öğretmen kürt mürt demedi eğitti bekledi ne ekersen onu biçersin desem

firatdicle

ALTAN BEY BUNU O SİVRİ ZEKALI BEYİNSİZ HDPLİ MELLETVEKİLLERİNE SÖLEDE AKILLARINI BAŞLARINA TOPLASINLAR EĞER BU ÇÖZÜM SÜRECİ SONA ERERSE İNAN KÜRTLERİ HARİTADAN SİLERLER VE ASLA KÜRTLER BELLERİNİ Bİ DAHA DOĞRULTAMAZLAR..

semih

ağzına sağlık valla kardeş

Yücel

pkk hizbullah savaşımı ? kulağa ne hoş geliyor

Bre gafil

Bu korkuyu Allah senin ve tüm hdp lilerin ilikletine kadar her an hissettirsin, inşaallah. Ülkede son yıllarda yaşanan kardeşlik projesini adeta baltalamak için fırsat kollayan kan emici, sahte dindar, kürt ırkçısı ve fasistler, barıştan, kardeşlikten insanlıktan bahsedemez. Dün Bekaa vadisinden Türkiyeyi vuran, katil esedle iş tutan pyd bugün mazlum da olamaz. Kürtçülük hastalığı kafatasçılık derecesinde ciğerlerinize işlemiş adeta. Sizde kendi içinizde bu ayrılık virüsünü tadın. Birlik ve beraberlik içinde yaşama erdemine sahip olamsyan faşist kafanla mı, sosyalist, marksist kafanlamı kendi milletinin birliğini sağlayacaksın ey gafil. Önce bu ülkenin emperyalizm mücadelesinde şeytan amerika ve israile biatından dön sonra adalet iste

amed

boş konuşanlar ve özellikle tehditli konuşanlar o kadar kendinize güveniyorsanız gelin kürdistana yemez değil mi siz klavye üzerinden şov yapın yakında bizim yaşadığımızı sizlerde en alasından yaşaya aksınız pis faşistler

dombra

yeni mi aklınız başınıza geldi şimdiye kadar bunları niye düşünmediniz sizi kucakta ocaklarından attıkları için ve böyle konuşursun

alican

adına show denemez bu kadar yayıncılık ilkelerinden mahrum bir sunucu ve program olur

Bebek Katili APO nuz

APO : İki taraftan da Bebek katilidir, APO: Kadın Katilidir, APO: Yaşlı ve Çocuk Katilidir, APO: Türk katilidir. APO: Solcudur, APO: Marksistir, APO: Leninisttir, APO: İSLAM DÜŞMANIDIR, APO: Kitaplarında İSLAMI REDDEDER, APO: KAFİRDİR. PKK da APO nun KATİL KANLI ÖRGÜTÜDÜR. Yıllarca Rusya ABD Suriye İran ve Almanya dan para ve Silah yardımı alarak Türkiyeye ve Gariban Halka Kurşun sıkıp KATLETMİŞTİR.

Ahmet

Kürtlerin devleti TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR kardeşim üzme kendini bu Ermeni soylarına uyma yeter

MARKSİST LENİNİST SOLCU KAFİR PKK YI KİM SAVUNAB

ALTAN TAN: Bebek Katili APO nun KİTAPLARINDA ALLAHA ve PEYGAMBERİNE SÖVDÜĞÜNÜ, İSLAMI REDDETTİĞİNİ, ALENEN KAFİRLİĞİ SAVUNDUĞU FİKİRLERİ DE SAVUNSUN BAKALIM.

gizlenen

beyin gerçekleri kabbulemeyi zorlanır. eleştiriye çok tahamülü olmaz. ön yargılıdır. köşeye sıkışıncada küfür etmek ister.Sana ispatlarla gelirim ama ben ne kadarda anlatsam boş. sen bildiğini okuyacaksın. sadece şu kadar söyleyeyim KURAN-I KERİMDE MÜDDESSİR SURESİ 11. AYETTEN SONRA BAHSİ GEÇEN KİŞİ, SENİN ATANDIR. BAK SONU NE OLMUŞ. tabiki beyin ön yargılı olduğu için muhtemel bakmayacaksın. ama baksaydın sana ispatlarla gelirdim.sende ardahan dağındaki SİLÜETİ tesadüfmü? sence üzerinde 19 rakamı olması tesadüfmü? dediğim gibi beyin gerçekleri kabul etmekte zorlanır, kendine daha rahat bir çıkış yolu bulmaya çalışır.velevki okusan 30,35 ve 17. ayetlere dikkat et, tekrar tekrar oku.gerçeği bulmaya çalış. ALLAH'ın laneti, deccalin üzerindedir.

bilal

islamcı kürtmüş.kürtçülük yapmaktan ümmetçilik yapmaya fırsat bulamadı belli ki !ya da yaparsa bir daha seçilemeyeceğini daha doğrusu seçtirilmeyeceğini bildiği için islamcılığını nadasa bıraktı.diyarbakırda yakılanlar hüda par'lı değil pkklı olsatepkisi bu mu olurdu.yeri göğü inletirdi iğrenç sesiyle.katil pkk olunca ortadan konuşmak hesaba daha uygun tabii.

mehmet

allah'in izniyle hepiniz gebereceksiniz.

Bobo

@mali Senin vatanın bizim yanımızdır, sen vatansız değilsin kardeşim.

mali

eğer gerçekten kürtler lanetlenmişse ve devlet kuramayacaklarsa o zaman ALLAH'ın emri başım- gözüm üstüne . bana sadece itaat etmek düşer. devletsizde olsam rabbim bana yeter. peygamberim(S.A.V) bana yeter.derim. Yok eğer topyekün bir kavme iftira atıyorsan ve alay ederek aşağılanma aracı olarak kullanıyorsan ve dağıtıyorsan. o zaman ALLAH ta seni aşağılasın, bu mesajımı sana hatırlatsın. DİLLER ve RENKLER ALLAH'ın ayetlerindendir.

Garip

Bu yorumlari yazan kisilere (kirici ve küfürlü) Türk olsan veya Kürt olsan ne olacak insan olamadikdan sonra.Yaziklar olsun hepinize.

SEMİN

EY KARDEŞİM KANDIRILMASAYDIN 3 BEŞ CAPULCUYA KANMASAYDIN ASKERİMİ VURSAYDIN O ASKER ŞİMDİ SENİN İÇİN ÖLÜRDÜ AMA ARTIK DEGMEZ SİZE AMA KÜRT KARDEŞLERİMİZE YİNE ÖLÜRÜZ pkk ışıd IN DEVAMIMI KÜRT KARDEŞLERİMİZ YARDIM İSTEDİĞİNE GÖRE PKK YI KABUL ETMİYORLAR

SİZ KAFADAN BİTİKSİNİZ

BİTLİS KÜRT BEYİ ŞEREF HÂN’IN “ŞEREF-NÂME” adlı eserinin mukaddimesinde yer alan bir rivâyete göre; âhir zaman peygamberi gönderilip de, cihân hükümdarları biat etmek üzere ona elçilerini gönderince, asrın türk hükümdârı bayındır hân oğuz kaviminin elçileriyle birlikte “kürt büyüklerinden ‘bügdüz'” adında birini de göndermişti.Resulullah aleyhisselâm biatları kabul ettiği sırada kürt elçisini dikkatle inceleyip, onu “saçları kırkılmamış, bıyıkları alınmamış, tırnakları kesilmemiş” bir hâlde görünce, şeref hân’ın ifâdesiyle; “bu korkunç yapıdaki elçinin hâline şaşarak, hangi kabîleden olduğunu suâl buyurdu. elçi; “kürt tâifesinden” olduğunu söyleyince, peygamber -‘aleyhi’s-selâm-: ‘BU KAVME HİÇBİR ZAMAN DEVLET KURMAK NASİP OLMASIN, ÇÜNKÜ DÜNYANIN BAŞINA BELÂ OLURLAR!’ dedi.” diye rivayet edilir. Rivayet gerçek midir bilinmiyor ama dilden dile anlatılıyor.

Sizi Kimse Sevmiyor

Siyasal Kürtçülerin temel kaynağı olan Bitlis kürt beyi şeref hân’ın “ŞEREF-NÂME” adlı eserinin mukaddimesinde yer alan bir rivâyete göre ARAPLARA GÖRE Kürtler lanetlenmiş bir topluluk olup, CİN’lerden türemişlerdir.

KARAKALEM

Ey SAİD İ KÜRDİNİN köpeği, yattığı yerde ters dönesice o domuz evladı. Yazdığı sapkınlık ile zaten size fitne soktu. 5. şuaye biat eden seni gidi munafık. Yahudilerden farkın yok. Ne İslamda nede başka bir dinde böyle bir fitne yoktur. Yanarımda yanarım din adamlarına yanarım. Allah katında o kitabın bir numaralı fitne unsuru olduğunu dile getirmeyen din adamlarına, hep kaçak döğüştüler zaten. Hesap günü o fitneye sessiz kadıkları için. ben biliyorum sizleri. Sizlerle aynı safta namaza bile durulmaz. Aklı sıra üstü kapalı ATATÜRK'e İslam Decaali diyorsun. Bizlerde biliyoruz kimin deccal kimin Yahudi soylu olduğunu.

LANETLENMİŞ TOPLUM: KÜRTLER

Kürtlerin soyu İrana dayanır. Eskiden kürtler iranlılar gibi yezidi ve zerdüşttür (Ateşe tapar). NEMRUTTA kürttür. Nemrut Hz İbrahim (AS) yi mancınıkla ateşe attığında Hz İbrahim Nemruta ve soyuna lanet duası etmiştir. O yüzden Kürtler Devlet kuramazlar denilmektedir.

kılıçarslan

adamın adı musa kendisi firvun yorumlarına bak hele