BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94

PKK 300 dolara çocuk topluyor! Bir annenin feryadı

Son dönemde yediği üst üste darbelerle zor ve çaresiz duruma düşen PKK, Türkiye'den militan bulamayınca Suriye'de 300 dolar ödeyerek, çocukları satın alıp ellerine silah vermeye başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

bunlarda ekmek almayami gitti? Valla cocuk mocuk, ellerinde keles poz vermisler. TSK karsisinda isterse nine yasinda dusman olsun. Gozunun yasina bakmicaksin

MiSaFiR

Herşey EKONOMİYE bağlı; 1 dolar 6,50 TL olunca 300$ yaklaşık 2000TL ediyor. Orada yaşayanlar için çok para. Herşey para değil ama bu bilinci de aşılamak gerekir oradakilere!!!

halha

bu hainlere evladını verene devletten yedigi her lokma haram olsun.

Misafir

Hala hala siz yanindamiydiniz????

Misafir

Adalet Bakanlığı'nca esir Demirtaş'ın aday gösterilmesi üzerine tahliye edilmemesinin seçim hakkını ihlal etmediği kaydedildi.

Misafir

Fetö ve Pkk arasında fark olmadığını yorumlar bile gösteriyor.Dışarda içerde köpek gibi geberiyorsunuz hala en güçlü zamanıymış pkk nın.Diğer soytarılarda hükümet korumalıymış.Ülkedeki her kötülükten hükümeti sorumlu tutacaklar.Dağa çıkanı kim ne zaman engelleyebilmiş sadece geberirken belli oluyor nereden gittikleri

Meeehmmmet

30 yıldır hiç bu kadar zor duruma dusmemismis...pkk su an en güçlü doneminde dir..hiç olmadığı kadar eleman sayisına ulaşmıştır.. 1999-2002 arasi sehit sayimiz sadece 54 ve hepsi yurt disi operasyonlarda... referandumda evet dersek terör bitecekti.. bu yıl ki sehit sayımızı bilen var mi?

Hey bu fakir

Suriyedeki cocuklardan bahsediliyor haberde

Bu Fakir

Anayasamızın 58.maddesine göre gençleri korumak hükumetin görevidir. Ama hükumet görevini yapamıyor ve ancak mazeret üretip onu bunu hainlikle suçluyor.

Vatandaş

ABD kafiri kudurmuş bir kopek Türkiye hâlâ bu köpeğin malzemelerini süper marketinden bakkalına kadar reyonları dolu avm ler ABD ye çalışıyor nerede millilik

misafir

kim inanır kadir inanır 40 yıldır aynı hıkaye uyutma oyalama politıkası

Misafir

Bu necip milketi 300 folara mahküm bırakan zalimlerin ocağı yıkıla.

  • 1