BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Pırasa kafa bizi niye tehdit etti?

Bir kez ortaya çıktı ki Türkiye'nin uzun zamandır hapiste tuttuğu rahip Brunson ABD için çok önemli bir isim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

durmak yok yola devam

Misafir

papazdan tursu oldugunu sananlar hala anlamadı oyunda koz tutuluyor. ama doğru zamanda kullanana usta diyorlar. dogru zamanı sadece usta biliyor

Misafir

adam seçim akşamı öyle bir çekmiş ki hala kendine gelememiş birileri bunu uyandırsın seçim oldu reis başkan oldu diye..

Misafir

Ulus Devleti ve Ordu'yu özelleştirerek..

Misafir

Tepesine RTE olan bir asgari ücretli 1600 TL olan 1 aylık maaşıyla kilosu 40 TL olan tereyağndan 40 kg alabiliyorken, tepesinde MACRON olan bir asgari ücretli 6 misli daha fazla yani, 240 kg alabiliyor.... Kırmızı etin hesabını yapmaya gerek yok çünkü tepesinde RTE olan ondan hiç alamıyor.

Misafir

ne gitmesi be kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun sen, seçim olalı daha kaç gün oldu 10 sene daha TAYYİP REİS tepenizde merak etmeyin!!!

Erol Baron

Din iman diye diye geldiler, papazı vererek ve dürüstlük ile adaleti de öldürerek gidecekler..... Niyet o.

BM VETO Hakkı

Güvenlik Konseyi on beş ülkeden oluşmakta olup,bu üyelerden beşi daimi üye statüsündedir ve mutlak veto yetkisine sahiptir. Bu ülkeler ABD, Rusya, Çin Halk Cumhuriyeti, Birleşik Krallık ve Fransa'dır.

MURAT SONMEZ

INCIRLIKI KAPATIRMIS..YERSEN

misafir

Yahu ne diyorsunuz. Amerika tehdit etmiş. Sıkıysa yapsın. Asıl önemli olan arkadaşlar ülkeye hainlik yaptığı suçlamasıyla tutuklanan bir papazın bizzat bizim mahkemelerce serbest bırakılması. Ev hapsiymiş. Yerim ben böyle hapsi. Yargı halka sövmüştür , hakaret etmiştir. Bunun hesabı önce yargıdan sorulmalıdır. Tersi durumda Amerika yargısı acaba aynı şeyi yaparmıydı. Yazıklar olsun size çıkarın o cübbeleri

Misafir

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında kayyum ataması gerçekleştirilen Iğdır'ın Tuzluca İlçesi ile Hoşhaber Beldesi'nde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. ....

mesut

İçimiz deki yahudi ermeni yunan pkk avrupa abd sevici tohumları hepsinden tehlikeli gerisi boş

Misafir

Trump senin reisine "power ve hard" bir rest cekti bu konuda ne diyorsun?

Misafir

Aynen dediğin gibi.IMF den kredi almamız da an meselesi.

Doğan

Eyvah bittik diyen Türkiye yok karşılarında artık sadece bittik diyoruz. Adamların dolarları 5 tane 1 tl miz ediyor... Daha ne olsun...

Sadık Tekeli

Sistem değişikliğini çabuk unuttunuz.TSK değil MSB AÇIKLAMASINI BEKLİYORUZ.

Fikirci Fikri

Ortada atışma-tehdit falan yok, cilveleşme var. Geçelim bunları.

Misafir

Kürt meselesinin insan haklarına uygun bir şekilde çözülmemesinden kaynaklanan silahlı çatışmalara yıllardır harcanan para 800 milyar dolardır. ............

Mehmet K.

Çin ile anlaşma falan yapılmadı. 3,5 milyar dolarlık kredi alındı. Lütfen halkı doğru bilgilendirin.

eren

**Karşılarında "Eyvah bittik" diyen eski Türkiye yok** İyi güldüm sabah sabah.Türkiye zaten bitmiş.papazın salınması bunun kanıtı .

kundemacı

"hele hele Fetö'yle takas edilecek kadar önemli olduğu söylenen bir ismin hapisten çıkarılıp ev hapsine mahkûm edilmesi hiç de normal bir durum değil." Sayın Özışık böyle diyor ama; siyasiler isteyince neler oluyor. Yargı bağımsız olmadığı sürece çok daha böyle haberler okuruz.

Gilet

oturduğun yerden sallayacağına biraz mantık yürüt... ağababaların göstermelik höykürüyorlar trump'a.. sen fetöyü alamazsın ama adam kendi papazını şak diye çıkarır böyle, bekle bir aya kalmaz abd'ye bilet aldığını duyarız..

alara

bence trump , brunsonun serbest bırakılmaması için öyle yaptı, zaten ev hapsine alınmıştı, hapisten çıktı, o saatten sonra brunson suçsuz bulunur bırakılırsa, türkiye tehdide boyun eğdi olur, o yüzden bırakacağı varsada bir yolu bulunup bırakılmamaya çalışılacaktır.

Misafir

O beğenmediğin ve Kamalist yaftasıyla aşağıladığın askerler Akp-Fetö birlikteliği ile alaşağı edildikten ve kozmik odaya girilip gizli bilgiler CIA ya verildikten sonra ülkenin geldiği duruma bak istersen.Acayip şekilde demokrasi manyağı olduk de mi.

Misafir

Salla gitsin bu beyinsizere cevap bile vermemek lazım.