BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Pınar Altuğ'u şoka uğratan tehdit: Sete gelir seni öldürürüm

Pınar Altuğ, dört yıl önce bir televizyon kanalında, başörtüsüyle ilgili yaptığı açıklama yüzünden Instagram sayfasında ölüm tehditleri aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
erdal erman amasya

senin yanındayım ölünceye kadar

erdal erman amasya

merhaba o kim oluyorda sete gelip seni öldürüyor

Necati

Tehdite kesinlikle hukuki hakkını aramalı. Pınar Hanım da şekilci bile olsa herkese saygı göstermeyi öğrenmeli. Yoksa bazıları da çıkar, onun şekilci dövmelerine, içi belli olan elbiselerine tepki gösterir. Bence bir anneye yakışmayan bir çok durum var mesela kendisinde. Gündem oldukça prim yapan ünlülerdendir kendisi. Bence.

Misafir

türbanlı kadınları bende hiç sevmiyorum türbanı taktıkları zaman çirkin oluyorlar birden.

vatandaş

HÜRRİYETTEN BAHSEDERLER KAPALILARI ELEŞTİRİRLER sanki bu milletin hakimi veya savcıları yok efendin inancı için takıyorsa saygısı varmış sana mı soracaklar biz sana soruyormuyuz inancın içinmi açık giyiniyorsun diye SANA SORGULAMA HAKKINI KİM VERİYOR sürekli kılık kıyafet kanunundan bahsediliyor 600 yıl osmanlının kılık kıyafetini zorbalıkla bir gecede kaldıranlar sence çok mu özgürdü

astr

Atatürkü simgeleştirip, kılıf yapanlar kadar rantçı olan başka insan yoktur...

rabia

sana yazıklar olsun böylemi dedin, yıllardır keşke seyretmeseydim dizilerini kadın...anan başörtü takmıyormu, sen kendini ne sanıyorsun kadın.

Bordo bereli

Terlemeden para kazaniyorlar ya ...Havadaki okjijeni yalniz kendilerine ait saniyorlar ..Ulke tehlikede olsa ikinci adresleri avrupaya tuyenler takimindan .. Ataturkte olmasa ac kalirdiniz herhalde ...

Misafir

reklama ihtiyacı olan Pınarın kendisi.. Bu kokuşmuş diziyi hala seyreden var mı? seyrediliyorsa rakamlarla mı oynanıyor?

Misafir

Dizi tutmadı reklama ihtiyaç'mı vardı acep? ki yıllar önceki hemde hiç tahrik içermeyen her iki tarafında gönlünü alıcı bir söz için reklamdır reklam bekleyelim görelim.

  • 1