BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.324,78

Pervin Buldan'dan terörist cenazesi açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, PKK'lı teröristlerin cenazelerine katılan HDP milletvekillerine yönelik soruşturmaya ilişkin, "Nerede olursak olalım, kim neden dolayı yaşamını yitirmiş olursa olsun biz o ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
SAMET

PKK CENAZELERİNİ KATILAN HDP MİLLET VEKİLLERİNİN YERİ TBMM DEĞİL SİYONİST VE TAPINAKÇILARIN DESTEKLEDİĞİ TERÖRİSTLERİN YANIDIR.BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP SUYUNU İÇEN TERÖRİSTİN YANINDA YER ALANLAR HAİNDİR.

kırçıl

Mahkeme süreci, ardından vatana ihanet ve terörist seviciliğinden kodese girmekten kaçaazlar.

Misafir

Yani demek istiyor ki pkk lıların cenaze törenine katılmaya devam edeceğiz.tabi öyle diyecek ne de olsa onları seçtiren onlar eh savcılarımızı göreve davet ediyoruz

hasan ali

gerçek müslüman kürdün geleneğinde ne var biliyor musunuz? gerçek müslüman kürdün geleneğinde vatana ihanet edenin leşi parçalanır ve köpeklere yedirilir.

Hamoş

Pkk nin canına okunsun.dokunulmazlığı kaldırılsın. Müebbet versinler pkklilere

şükrü savaş

Siz demek ki bu kafayla babanızı öldüren bir yakınınız tarafından öldürüldüğünde onun cenazesine de katılırsınız.Bu kadar ruhsuz,duygusuz insan olamaz ki insan kalsın.

yüzdeyüzmilli

Bunlari bu topraklardan ilelebet sürmek lazim. Baska caresi yok!

ahmed

chp li kankalarınızla berabermi

mehmet uğuz

Bide leşleri bırakın şehit ailelerin cenazesine katılın

Muharrem Albey

EE hainler simdiye kadar hangi sehit olan Mehmetcigin ailesinin yaninda oldunuz. Kac mehmetcigin tabutunu omuzladiniz. Yani sizin icin sadece terörist, hain ve katil olsun hemen orda boy gösterirsiniz

osmancık

Leşleri ailelerine teslim etmeyin olay bitsin. Eşkiyaya insan hakkı tanımak hangi medeniyetin geleneğidir.

Misafir

Bu söyleminizle üzüntü bahanesiyle yandaşlara arka çıkacaksınız.Bak sizin ölünüze sahip çıkıyoruz,öldürmeye ve ölmeye devam edin.Üzülseniz dağdakilerin bu çocukları kullanmasına müsaade etmezsiniz.Bilakis bu çocukların ölmelerinden dolayı hesap sorarsınız .Eğer biraz insanlığınız varsa dağdakilere deyin ki bu insanların kanı artık pahalı. Kullanılmalarına müsaade etmiyoruz.

Misafir

dunyada miletin meclisinden teroristlerin bali maas aldigi tek ulke bizim ulkemizdir

Aziz Koca

Terörist cenazelerine katılan milletvekili ve kamu çalışanlarının işine son verecek yasa çıkartılsın.

ayse

iyi de, nedense sizi hic bir sehit cenazesinde görmedik!

  • 1