BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16

Perinçek'ten SİHA iddiası! Bazı çevreler...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek son günlerde tartışma konusu yapılan SİHA'larla ilgili açıklamalarda bulundu. Perinçek; "Türk ordusu tabii ki kararlı olarak, polisimiz ve köy korucularımızla birlikte terör örgütlerini bitirecek." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
sivaslı

chp liler solculuğu vatanseverliği devletçiliği vatan partisinden öğrenmeli yoksa onun bunun hainın uğursuzun paçasına yapışarak değil. helal olsun sn perinçek.

dsds

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler..zaten kova kova tek başınıza kalacaksınız en son yazık..ama bu vurmalara rağmen biz sizi yalnız bırakmayacağız..solculuğu sadece tayyip erdoğan düşmanlığından ibaret sanan bazı kesimler solculuğun anlamını iyi öğrenmeli, Atatürkçüyüm diyen bazı kesim de Atatürk'ü daha iyi tanıyarak buna karar vermeli.çünkü eğer Atatürkçü iseniz bugün batıya meydan okuyan tayyip erdoğanın yanında durmanız beklenir.ülkeyi bölmeye çalışan, yurttaki ve cihandaki sulhu bozan teröristler ve onların ağababalarının yanında değil..

Misafir

Helal olsun sana be.

Misafir

Bu da Silivriden çıkınca Ak Parti ağzıyla konuşur oldu.

Misafir

Perinçek'in vatansever olduğunu sanan bir ülke işgal altında demektir.

Misafir

Savaşın da kuralları vardır..Devlet de bunu çok iyi biliyor ama onların sivil olduğunu kabul etmek, işlerine gelmiyor

Misafir

Öldürülenlerin Sabıka kaydı bile yok

Misafir

doğu perinçek,hapse girmeden önce özgürlükçü düşüncelere sahpti.hapse girip çıktıktan sonra kendisi de partisi de değişti.hatta partisini adı bile değişti.topyekun erdoğan yalakası, akp yamağı olup çıktılar.erdoğan ın bir değil, iki koltuk değneği var.bir mhp ,diğeri vatan partisi.

fm

Ey KK CHP Perinçek bile doğruyu görüyor. Önce vatan diyor. Vatan hainliği etmiyor

misafir

deniz baykal türk solculuğunu neymiş öğren perincekden maşa oldun baykal yazıklar olsun sana baykalbirde türkmen yörük alevisisin kemal gibin ermeni aleviside değilsin pkk ye fetöye pentagon ajanı kılıcdaroğlu türk solunu bitirdiniz helal perinceye milliyetcilik atatürk solculuğunda işte böyle var

  • 1