BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.492,39

Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na YPG tepkisi

İşçi Partisi Genel Başkanı Perinçek, ABD'nin silahlandırdığı YPG'yi destek çıkan Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
cam

bunu söyleyen perinçek olunca haberi ters yorumlarsınız dogruyu bulursunuz

laz ziya

bu uyuz ne diyor anlayan varsa banada anlatsın.

SEMİN

keşke asker girseydi amaaaaaaaaaa şimdi artık günü birlik şehit asker mi istiyor hııııııı bak silivriiiiiiiiiiiii

dön dönebilirsen

sen mhp ye gitsene perinçek. artık farkın kalmadı.ayrıca boş konuşmuşsun.apo ile resim çek sonra vatanseverlikten bahset.işine bak.

zaza 12

baklada kendini nimetten sanıyor

saçmalamışsın

saçmalamışsın her zamanki gibi perinçek.bu ülkede seni ciddiye alan varmı? senin ne olduğun veya ne olmadığın belli değil.akp chp oy kaybedecekte sen mi kazanacaksın töbe töbe neyse...

yüzde 60lık vatandaş

la perinçek misin ne karın ağrısısın la, 20 sene önce Apoyla el ele, birbirinize karanfil vermiyormuydunuz lübnanda la üçkağıtçı, sonradan öğrendik ki apo sana bir milletvekilliği vermedi diye çark etmişsin, la şimdi ne ötüyon kim dinler seni karanlık adam.

MUSLUMAN LAZ

Sn Perincek, gözlerin cekik olmadigi gibi birde rengi de mavidir... Bunu aciklamak istermisin??

Ozan

Ah kılıçdaroğlu ah, sana oy veren herkesin aklına şaşarım, Chp baronların partisidir, ABD pkk işbilriği olunca pkk'lı da oluverdiler. yazık ki bu ülkeyi seven biri bu partiye oy verebiliyor.

Sema YILDIRIM

Bu irkçi kendisi bile söyledigi yalanlara inaniyor mu? Türkün Türke propagandasi. Bütün dünya Kobani direnisini hayranlik ve övgüyle karsilayip her türlü dayanismayi gösterirken, PYD ve PKK tüm dünyada mesruluk kazanirken, Kürtler tarihlerinde ilk kez birlik olurken, PKK yeniliyor, Kürtler Türkiyeyle birlik olmak istiyor safsatasina, yalanina ancak Perinçek gibi gladio elemanlarinin propagandasina inanan bazi zavalli-cahiller inanir. Kürtler ve Kürdistan halki ise bunlara gülüp geçiyor.

assivas

şu işçi partisi chp ye mesafeli olsa inançlarada saygılı olsa çok daha fazla büyür. ama etrafındaki ateistleri temizlemesi lazım.

STARKLAS

PERİNCEK ÖMRÜNDE İLK DEFA DOĞRUYU KONUŞTUN

Kamil

perinçek perinçek perinçek. 22 yıldır parti kurdun. Ne yaptın ne ettin %1 oy alamadın. Her yere saldırdın, saldırttın. Olmadı olmadı olmadı. 70'i de devirdin, yolun sonu da görünüyor. Tüh be ne çektin be perinçek.

  • 1