BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21

Perinçek'ten bomba Katar'a asker yazısı

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, bugün Aydınlık gazetesine yazdığı yazıda Türk askerinin Katar'a gönderilmesini savundu..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Doğu Perinçek galiba akli melekelerini tamamen kaybetti. Emperyalizme karşı yapılan her şey doğrudur diye düşünüyor. Ancak anlamadığı bir şey var. Katar zaten emperyalizmin bir parçası, niye ona yardım edilecek? Reyiz RT Erdoğan' ın Katar'a asker göndermesinin sebebi Katarda ki paraları. Bu paraları başka hiç bir yerde stoklayamadığı için yakınlarının bütün paralarını Katar'da stokluyor.

Misafir

dogruya herzaman destek, Perincek cok dogru tesbit yapmis,aferin....

adam

pericek ve akp is birliginin sonu hüsrandir,denize düsen yilana sarilir misali,bekle ve gör..

Hakkı ANLAR

Perinçek işte. Bazen APO'cu, bazen Amerikancı ve bazen de Ulusalcı. Yeri geldiğince RTE'ci.

hkgül

buda bozuk saat gibi.

Güçlü Türkiye

perinçek bile takdir ettiğine göre Türkiye doğru yolda,kıskananlar ve düşman yanında yer alan hainler çatlasın.

hasan

darbye kontrollü diyenlere bir tuyo..anketler kk yı ve avenelerini yalanlıyor..çığ gibi büyüyen dandik yürüyüş deil hainlere olan öfke..kk adalet verecekse önce baykala sonra baytoka sonrasında da avcılar belediyesi calışanlarından başlasın..torununu 5 yaşında emkli yapıp hak yiyen mi adalet istiyor? dersimli kayıp kızları bulsun namusunu kurtarsın

Güven

Doğu Perinçeki günahım kadar sevmem. Amma adamın fikrine noktası virgülüne kadar katılıyorum. Doğru tespitlere ne demeli. ÇEÇEN ATA SÖZÜ ''Karşı Kıyıları savunmayan, gün gelir kendi kıyılarını savunmak zorunda kalır.'' der.

Misafir

15 Temmuzda Darbe tiyatrosu 'Kontrollü' idi ama 20 Temmuzda Kontrolden çıktı! .... Bu yüzden Adalet Yürüyüşü çığ gibi büyüyor!

  • 1