BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18

Perinçek 100 bini bulamadı Ahmet Hakan fena bozuldu!

Her seçime en iddialı sözlerle giren ancak hüsranla çıkan Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için şimdiye kadar 100 bin imzayı bulamadı... Bu duruma en çok bozulan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan oldu...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
Asiye

Perinçek sonunda 100 bin oyu buldu.şimdi kim bozulacak? bu halk demokrasiye inanıyor.ilginize ve bilginize arzolunur

Misafir

Halkın yarısının oyunu alan Erdoğan a oy verenlere demokrasi adına fırça atıyorlar niye Erdoğan a oy verdiniz diye. Perinçek imza vermeyenlere yine fırça atıyorlar niye imza vermediniz diye. Size ne içinden atan gider imza verir. İstemeyen de vermez. Seçme seçilme hürriyetimiz sizin belirlediğiniz kırıterlere göre mi. Perinçek halktan oy alamıyor işte. Ne kadar zorlasanız da olmuyor işte. Perinçek'in ederi bu kadar.

Misafir

cumhurcular niye versin. sizin ittifakınza başvurdu. ait olduğu yeri biliyor perinçek.

karadenizli

a bıdik gubidik karaşenere, molla temele cehape liler de gitti imza attı niçin: Erdoğan düşmanlığı ve seçime girerek Ak Partiden oy tırtıklamalarına zemin hazırlamak için. Peki Vatan partisine niçin imza vermiyorlar ? Seçime girmesin ve o oyları cehapeye gitsin diye. Hani bunlar demokrasiden yana idi. Hani herkesin seçime girmesinden yana idiler. Ne oldu şimdi. Bunlar kendilerine demokrat ve kendileri için özgürlükçü

Misafir

asıl senin gibileri temizlersek bu ülke refaha kavuşur herkesi hain ilan eden esas vatan haininin ta kendisidir kim milletin ekmeğini yiyormuş, bunlar iktidar partisinden mi ki yan gelip yatarak parayı götürsün milletin malını yesin. herkes kendi emeğinin karşılığını yiyor

TACETTİN

BUNLARIN HEPSİ HAİN BİRDE MEMLEKETİN EKMEĞİNİ YİYORLAR ZIKKIM OLSUN

sizin fena bozulacağınız günler yakın

işte o zaman ne güleceğiz

Ali

Reisçiler versin imzayı nede olsa ortaklar şuanda

kcghjn

O gazeteci kimliğiyle apoyla çay içmeye gitsin

kemal akalp

Ahmet Hakan demekki millet senib gibi ebleh değil ki imza vermiyor.Perincek 45-50 yıldır politikanın içinde ve bir arpa boyu yol alamadı,millet niye boşa zaman ve emek harcasın??milletin zamanı senin ki gibi bol değil.

MSAFR

BU MILLET GERCEK MUSLUMAN ZANNEDIP AKP TUZAGINA DUSTU AMA,,PERINCEK YILANINA YOL VERECEK KADAR DUSMEDI.

Misafir

iyi de o kadar günde 100 bin miza toplayamayan, 8 saatlik bir sürede cumhurbaşkanlığı için o kadar oyu nasıl alacak.. hiç olmazsa kalabalık etmemiş olur..

Misafir

çok ağlamayın ya. Bırakın demokrasi ayaklarını. Başka partilerden imza toplamak da ne demek. Şahsiyetiniz olsa kendi gücünüzle yapardınız.

Misafir

Saçmalama kardeş. Ayık mısın? Perinçek size feto demiyor. Bilakis ittifak için ak partiye değil size başvurmuştu. Hatırladın mı, kafan ayıksa?

Misafir

süper tespit! Aynen katılıyorum.

Misafir

ah vah göremiyorum. yoksa kör mü oldum. Yeşilçam filmi gibi ya..

Misafir

vermiyorlar mı?anlamadın mı ahmet hakan? seversin ,sevmezsin. ancak perinçek FETÖ TAYFASINDAN DEĞİL?şimdi anladın mı?

Avşar oğlu

Senin demokrasi anlayışın Kendi gibi yasamayanlara Tepeden bakan zihniyetin Demokrasi anlayışının tipkisi Boşa çabalama hakan bey Onlar senide kendilerinden saymazlar.

hakan

fetöcüler 4 yıl hapis yatırdı. 2 kez ağırlaştırılmış müebbet verdi. bütün darbe dönemlerinde hapis yattı. abd karşıtı olduğu için hep zulüm gördü. fetö-abd kumpasıyla rus uçağı düşürüldüğünde türkiyeyi savaşın eşiğinden çevirdi. sözde ermeni tasarılarına karşı hukuk mücadelesi vererek türkiyeyi avrupanın orta yerinde akladı. pkkya karşı operasyon yapılmasını, ypg nin yokedilmesini, abd-israil terör koridorunun kesilmesini en çok perinçek vurguladı. kürtlerin eşit yurttaş olduğunu lakin kürdistan projesinin 2.israil olduğunu ve amacın kürtleri esir almak ve köle yapmak olduğunu hep dile getirdi. ülkemiz ekonomisinin batı emperyalizmi ve dövizinden kurtularak, üretim modeline geçilmesini plan ve projeleriyle ortaya koydu.faizle dolar dileneceğimize çin'den en az 300 milyar dolarlık somut üretim yatırımı sağlayabileceğini vaadtediyor duymaz mısınız?atatürkçü vatansever milli lider kadro ve gençliğiyle vatan partisinin kıymetini güzel ülkem ah bir görebilsen ah bir görebilsen.

Aslı

Doğunun Derdi Tenekeyi Gerdi

Misafir

akepeciler o zaman siz çıkarın bu adamı da chp'nin oyları bölünsün :)))

analizci

aslanım sol oylar bölünmesin diye chp liler imza vermiyor. Saadet sağ oyları bölebilir diye chp liler imza veriyor.

misafir

begenirsiniz veya begenmessiniz,dogu perincek bu ülkenin bir degeridir ,100bin imzayida bugun veya yarin toplayacabilecegini saniyorum.

Misafir

Perinçek AKP nin adamı. bak bakalım 2 yıldır ulusal kanala... AKP yalaması oldu.. onlar versin imza...

Misafir

dünün fetocuları, yıllardır onların hocaefendi dediklerine fetoşşş diyelere iftira atıyorlar..