BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.412,65

Perdesiz Ayasofya!

Çıkarlar uğruna fethin sembolü Ayasofya, İnönü döneminde sözüm ona incelemeye tabi tutularak peşkeş mi çekildi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
şeriat mı istiyorsun.

mustafa sana kalsa camilerden diyanetin imamlarını kovar yerlerine şeriatçı imamları getirirsin ayasofya da diyanetin imamı da seni kesmez işid li veya fetö cü bir imam istersin.

Mustafa ÖNK

Kalbimizin derinliklerinde yatan bir arzunun dışa vuruşuna öncülük edecek bir istektir. Tebrik ediyor paylaşıyorum. Devlet büyüklerimizin mülk-i millet hakkında hayırlı kararlar almaları dileği ile.....

Misafir

Acaba Atatürk ne yaptı da böylesine hedef oldu ?!!!İslam'ı sadece Mekke ve Medine ye hapsedecek makro operasyonu çökertti. İngilizleri ve onlara uşaklık yapan Osmanlı’yı kovdu ve İslam'ı yok etme ve Anadolu’ya yerleşme planlarını iptal etti.

Misafir

Atatürk ve arkadaşları gerçekten içki masasından kalkmamış ise Türkiye kimin eseri? Sürekli içki içen, zevk sefa peşinde koşan bu adam , bir kütüphane dolusu kitabı nasıl okudu? .............. - Atatürk din düşmanı olsa idi acaba Türkiye de bu gün İslam ın İ ..si kalır mıydı?

Misafir

Minaresiz Ayasofya Daha iyi olur!

yurtdisi-misafir

Allah"in izni ile Ayasofyayi tekrar Camiye cevirmek Fatih Erbakana nasip olacaktir...

Misafir

İşgal Edilen her yere ne kadar Çok camii yaparsan O kadar Çok Müslüman mı yapacaksın? ......

turizm gelişsin.

sayın yazar müzeyi ayasofya ile sınırlı tutmayıp büyütelim o alan da antik roma ve yunan tapınakları da yapılsın zaten cami de var açık hava müzesi olarak trafiğe kapalı alan içinde dinler müzesi oluşturalım.

at meydanı

sultan ahmet meydanı binlerce yıldır gelip geçen antik yunan antik roma hristiyanlık ve müslümanlık tamamı bu meydanı kullanmış bu özellik dünyada başka yerde var mı neden bunu turizm de kullanmazlar bir antik yunan ve antik roma tapınağı da yapılsın ve turizm gelişsin.yere batan da roma dini heykellerinin orjinali hala duruyor.

hayırr

gavurlaaarr,kafirleeerr,dinsizleeeerr,harala gürele,osmanlı,payitahtlar,şeyhler,evliyalar bizi korurlar,bu mu yani 21.yüzyıla dair çözüm önerileriniz bunlarla mı dünya ile mücadele edip onları geçeceksiniz,her dönemin kendine has siyasi veya başka koşulu vardı geçiniz artık geçmiş geçmişte kaldı siz vaar olduğunuz döneme ait çözüm önerileri sunun ama sunarken akla bilme yatkın olsun,zira bilimin kadar varsın artık,hurafen kadar değil.

hayırr

buyrun işte yine klasik mustafa beşer yorumları nedir bunlar tabiki dizi üzerinden tarih anlatmaya veya anlamaya veya gaza gelmeye olan yorumlar,hisler,siz trt dizilerini izlemeye devam edin sayın beşer tarihi oaradan öğrenirsiniz kesin!!!birazda islam tarihine bakın isterseniz ama sizin mahallenin değil gerçek tarihin sayfalarına bakın.

hayırr

buyrun işte yine klasik mustafa beşer yorumları nedir bunlar tabiki dizi üzerinden tarih anlatmaya veya anlamaya veya gaza gelmeye olan yorumlar,hisler,siz trt dizilerini izlemeye devam edin sayın beşer tarihi oaradan öğrenirsiniz kesin!!!birazda islam tarihine bakın isterseniz ama sizin mahallenin değil gerçek tarihin sayfalarına bakın.

eskici misin nesin.

sayın yazar anadolu ve istanbulda kiliseden dönme cami çok var vatan caddesinin halıcılar caddesi ile kesiştiği noktada ve zeyrek te de klise den dönme camiler var git bak cemaati çok az.sen müslüman halkımıza binlerce yıllık eski köhne yapıları mı laik görüyorsun modern camiler istiyoruz ısıtmalı sogutmalı ferah geniş bırak eskiciliği.

Erol Baron

İstanbul gibi 3190 cami adet olan bir şehirde sofranızdaki ıspanak yemeğine tereyağ koyarak lezzetini artıran Ayasofya müze olarak kalsa fena mı olur?

Hakan Sönmez

Perdesiz derken, oradaki tasvirlerin kaldırılmasını söylüyorsanız biz de aynı hissiyattayız. Oradan kaldırıp arkada bir müze binası yapılarak orada sergilenebilir Tıpkı Hatay'da olduğu gibi.

türkiye laiktir laik kalacak.

kariye müzesi de aynı durum da fatih islam devletini yönetiyordu onun için cami çok önemli ama biz laik türkiye de müze olarak her din mensubunun ziyaretine açmışız bunun neresi kötü.türkiyenin her tarafında binlerce klise cami veya okul yapılmış bu klise ihtiyacı olmadığı için çok normal cami yapacak gücümüz mü yok ki sen müze yi cami yapalım diyorsun yok sa hala şeriat devleti istegini mi saklayarak bunları dile getiriyorsun açık açık yaz.

  • 1