BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28

Pelin Çift’in Murat Bardakçı ile programı tartışma yarattı

TRT 1’de yayınlanan Pelin Çift İle Gündem Ötesi’nin son bölümüne Murat Bardakçı konuk oldu, programda yaşananlar sosyal medyada tartışma yarattı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

yavuz sultan selim han'a da ingilizler verdi zaten hilafeti :D

Misafir

HİLAFETİN KALDIRILMASI YANLIŞTIR. BU GÜCÜ DİYANETE VEREREK İSLAM DÜNYASINDA GÜÇLÜ BİR KONUM ELDE EDEBİLİRDİK. ONLAR VATİKANI KALDIRDIMI YADA RUMLARIN ORTADOKSLARIN LİDERİ OLMA HAYALLERİNDEN VAZMI GEÇTİLER. SORGULAMADAN KÖRÜ KÖRÜNE İTAAT. YETERKİ AKP Yİ BAHANE EDİN.

Arif

"pelin çift ....resmen profesöre bilgi öğretmeye kalkmaya kalkmış..kısaca cehaletin bilgiye hükmetmesini isteyen akp gibi ..şaşırdıkmı ..ben hiç şaşırmadım.." Cahil mesaj sahibinden Murat Bardakçı'nın Prof olduğunu!!! da öğrendik.Bazıları klavyenin başına geçince ilkokul terk olduğuna bakmadan bilgiçlik taslıyor.Tabii kabahatın çoğu bu yalan yanlış mesaj sahibi bilgiçlerin mesajlarını incelemeden yayına verende...

Misafir

pelin çift ....resmen profesöre bilgi öğretmeye kalkmaya kalkmış..kısaca cehaletin bilgiye hükmetmesini isteyen akp gibi ..şaşırdıkmı ..ben hiç şaşırmadım..

Misafir

bu kadin zaten hep böyleydi yenimi anladiniz.buna nasil program yaptiriyorlar anlamak mümkün degil.

Misafir

zavallı kadın ne hale düşürmüş kendini

Misafir

10bin nüfuslu bir ilçenin yerel radyosunda radyoculuk bile yapamayacak insanı trt’ye çıkarırsan olacağı budur. vergilerden giden her kuruşum haramdır trt’ye. ben cahil bir kadın paraları götürsün diye mi vergi ödüyorum?

Misafir

hilafetin kaldırılması söylentileri başlayınca, en fazla telaşlanan ülke ingiltere 'dir, der demez, pelin çift'in düzeltmeye çalışırcasına(!) ''islamın son kalesi, islamın ordusu'' demeye başladığı hadise.sebebi neydi ki. ayrıca,murat bardakçı gibi ülkemizin değerli insanlarının verdiği bilgileri önemsememek büyük bir kayıptır.

Misafir

"anlamaya çalışıyorum", "bir dakika canım"..."hmmm", "hııh","ama canım..." cevapları ile konuya olan hakimiyetini tekrar ve tekrar ispat etmiş bir adet sunucunun yaptığı saygısızlıklar zinciri

Misafir

yıllardır yaptığı programlarda akit gazetesi çalışanlarını onur konuğu olarak ağırlayan bir kiralık maşadan beklenen davranıştır.hata bardakçı'da, ne işin var orada ?

Misafir

karşısında abdülhamit ve osmanlı'yı eleştiren ve hayalden değil gerçekten konuşan bi tarihçi görünce onu susturmaya ve söylediklerini önemsizleştirmeye çalışıyor kadın.

Misafir

bu karı da ingiliz ajanı çıktı iyi mi?

Misafir

“Atatürk'ün hilafeti kaldırması en çok İngiltere'yi rahatsız etti” dedi. pelin bunun üzerine dumura uğradı, bizim hilfet isteyenlerin hangi devletin ajanı olduğunu bu laftan anlayabilirsiniz...

  • 1