BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50

Pelikan, penguen, gergedan...

Öyle bir cendere ki kime güvenip, kime güvenmeyeceğimizi kestiremiyoruz. Selam verdiklerimizden dahi "Acaba Fetö'cü mü?" diye kuşku duyuyoruz.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Tayyip Egemen Meclis Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) için 7 üyenin seçileceği 21 kişilik aday portföyünü oluşturdu. AK Partili iki avukat ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin avukatı da listede yer aldı.

SİBER İZLER

lock hecesi görüldüğü anda diğer ön arka ve başkaca kapalı mesajlaşma programlarını şıp diye bulurlar. merak eden olmasın. en umulmayan kişilerin geçmiş FETÖ irtibat ve muhabbetleri biliniyordur. Sadece byLock ta değil bylock, Viper vb gibi programlar silinse bile, format ta atılmış olsa telefona mutlaka vardır bir izi demiyorum İZİ VAR. vardır değil. Dikkat edin VAR diyorum. Herşey sırasıyla ortaya çıkarılıyor. vadesi gelen gidiyor.O bakımdan şimdilerde sıyrılmak için en fazla küfür edenler ve karşı duruyormuş gibi olanlar da dikkat çekiyor. Yayınlarınızda başarılar

seko69

Süleyman abi eyvallah. duygularımıza tercüman oldun. lakin bir soru; Sayın RTE neden bu kavurmacının tahliyesine bir kelime söz söylemez/söylemedi? bizim tanıdığımız RTE şimdiye kadar ortalığı yakıp kavurmuştu. ayrıca bir fetöcü suçlusunu tahliye eden hakimleri fetöcü diyerek görevinden alınırken neden kavurmacıyı tahliye eden hakim hakkında işlem yapılmaz/yapılmadı? öğrenmek için soruyorum..

Misafir

Türk milletinin kalbinden asla silemeyeceksiniz Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü... Nokta!

astr

cem küçük bir siz iki en güvendigim neferlersiniz...

FATİH KILIÇ

Korkma! Hiç bir zaman yalnız ve azınlıkta değilsin. Sessiz çoğunluğun sesi gibi, çoksun... Yolun doğru olduktan sonra, eğrilerin yoluna çıkacak olmasından çekinmeye gerek yok, ok misali hedefe gidenlerden, vuslata kavuşanlardan olmak var hayatta. O yolun yolcusu gibi yoldaşın çok, unutma...

Misafir

Korkma! Hiç bir zaman yalnız ve azınlıkta değilsin. Sessiz çoğunluğun sesi gibi, çoksun... Yolun doğru olduktan sonra, eğrilerin yoluna çıkacak olmasından çekinmeye gerek yok, ok misali hedefe gidenlerden, vuslata kavuşanlardan olmak var hayatta. O yolun yolcusu gibi yoldaşın çok, unutma...

Misafir

Arkadaş günah çıkarıyor....

haşmet

yazınızı beğendim fakat neden bukadar korktuğunuzu anlayamadım, bence suçlular yakalanana kadar korkar...siz derdinizi tersten anlatmışsınız bilen bilmeyende şüphe duyacak kardeşim korkunun ecele faydası yok biliyorsun...yaşamana devam et herşeyi oluruna bırak okadar.

metin erdak

Mevlana bir gün sevenleriyle kıra çıkmış. O esnada sürü halinde köpeklere rastgelmişler. Hayvancıklar öyle sevimli, öyle hoş muhabettle şakalaşıyorlarmışki... ve güzelce oynaşıyorlarmış ki... Mevlana'da bu sevimli ...manzarayı bir süre seyretmiş. O sıra da içlerinden biri: "-Köpeklerin, birliği,dirliği,...muhabbeti ne güzel. Aralarındaki hoşgörü ve saygı bize güzel örnek" demiş. Mevlana, bu sözün sahibinden, hemen gidip kasaptan birkaç kemik getirmesini istemiş. Kemikler gelince; ''bu kemikleri köpeklere atın'', demiş. Kemikler atılır atılmaz köpeklerin sevgiyle oynaşmaları birden bitmiş. O an kıran kırana bir kemik kapma mücadelesine başlamışlar. Biraz önce birbiriyle oynaşan köpekler, o an kapışyorlarnış. Mevlana yanındakilere; "Biraz önce burada gördüğünüz muhabbet, köpek muhabbetiydi. Köpeklerin muhabbeti, aralarına bir kemik düşünceye kadardır!..."

mehmet

bu korku kültürünü biz halk olarak yıllardır yaşıyoruz,ama sen hala bu iklimi destekliyorsun,bak ülkenin geldiği noktayı iyi gör tımarhaneye döndük yazık bu devlete.

Misafir

o kadar korkuyorsan neden defolup gitmiyor işini ehli olanlara bırakmıyorsun yoksa iyimi besliyorlar !!!!!!!!!!!!

gencoglu

Süleyman Özışık ne anlatmaya çalıştın açık konuş? evet adalet zaten yoktu hepten yok oldu mu demek istiyorsun?

salhor

Şu yazının en mühim ciheti, benim açımdan sadece "tırsımak" fiilinin doğru yazılmış olması. A'dan Z'ye herkes TIRSMAK olarak yazıyor, söylüyor ve kelimenin Farsça TERSÎDEN (korkmak)'den geldiğini düşünen hiç kimse yok.Bu kelime 50 yıl önce kullanılıyordu; fakat sadece argoda. Sonra kaybolup gitti ve son l5 senedir yeniden piyasaya çıktı. Ama sonundaki "ı" kaybolmuştu.

Misafir

işte bunlar hep yere göğe sığdırımadığın Akp iktidarında oldu anlaşılan okadar korkar olmuşsunki gölgenden bile korkuyorsun.....

Kim FETÖCÜ?

Bir yıldır yazılarınızı kaçırmadan okumaya çalışıyorum.sadece bu ve bundan önceki yazılarınız mükemmel olmuş.fetöcülükle suçlanma korkusu sokaktaki insanlarda da mevcut bunu da görmezden gelmeyin lütfen.seametle.

Misafir

sülüman haber siteniz önceden zaten bi boka benzemiyordu,bu haliyle tam boktan olmus haberin olsun.

rabia

korkularını açık edip dosta düşmana karşı açık etmeyin lütfen, herşeyi ALLAHA ve kadere bırakın su yolunu bulur...bakın yıllardır erdoğan kaç türlü korkularla savaşıyor yinede yılmadan ilerliyor bunca yanlızlığına rağmen..sizlerden böyle ürkek bir yazı beklemezdik doğrusu, kendinize inanıyorsanız korkulara gerek yoktur vesselam...

Misafir

bir "evetci" olarak sen de korkuyorsan "hayircilar" ne yapsin muhterem Siirtli!..Parayi bulan memleketten kaciyor.. baksana Barselona'dan ev alan binlerce Türk varmis.. Emininm senin de paran coktur :))

Misafir

bir "evetci" olarak sen de korkuyorsan "hayircilar" ne yapsin muhterem Siirtli!..Parayi bulan memleketten kaciyor.. baksana Barselona'dan ev alan binlerce Türk varmis.. Emininm senin de paran coktur :))

Misafir

Sizi yürekten kutluyorum.Rabbim razı olsun desekte demesekte sizden razı olacaktır.Böyle ustaca bir yazı ancak sizin gibi namuslu kalemlere yaraşır.Bu yazıdan ne kadar çok rahatsız olan varsa meram anlatılmış demektir.Bizim gayemiz sürülerin rızası değil Allah rızası dır.Benim sülalemde bile fetö cü

Misafir

elhamdülillah! demokratik, laik sosyal hukuk devletinden yana Atatürk'cü bir TC vatandasiyim.. ya siz :))

kimsesiz

sayın yazar makalende kendini anlatmışsın ve korktuğunu yazmışsın ancak bu korkuyu ortaya salanlardan biri olduğunu yazmamışsın.son kısımda ne pelkancı ne İslamcı veya başka birici olmadığına katılıyorum sen yazar bile değilsin eğer Müslümansa baş tacısın gerisi angarya

YKaan

açığa çıkmamak için fetöye en çok kendi elemanları küfrediyor bunuda bilin istedim.

maraz sülo

senin gibi toplum içinde nifak tohumları dağıtan birinin ak parti içinde de huzursuzluk yaratmak için elinden geleni yapacağını ve bunu sadece şahsi menfaatleri için kullanacağını anlamayan salak dır.