BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12

Patates ve soğan

Sayın Erdoğan için hiç kimse babasının hayrına oy vermiyor. İnsanlar, bu ülkeye ve insanlarına kimin hizmet ettiğini görüyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Bir havaalanin kac kisiye is yeri imkani verdigini düsünemeyecek kadarmi bilgi yoklugu var bu ülkede

Misafir

havaalanından beslenen insan türü sadece türkiyede var...

sağduyu

temel gıda maddeleri staretejik ürünlerdir,bu maddeler ne olursa olsun fiyatına üretim maliyetine kar zarar hesabı yapılmadan milletin ulaşması gereklidir.Bunların kontrölü için hükümetin bir birimi,bir ekibi olması gerekir bu seçim dönemide olsa un ,yağ şeker,vb. bu gibi maddelerde manüpülasyon yapılabilir dikkatli olunması gerekir,devlet bunun için bunların üretimlerini kontrol etmeli gerekirse kendisi üretmeli,var olanları elden çıkarmamalıdır

Misafir

sayın güzel kardeşim.chp hdp eleştirmişsin ya.Bu ülkede teröristleri alkışlarla kabul eden ayaklarına kadar mahkeme kuran çözüm süreci sonrası şehit olan mehmetçiklerin sorumlusu kim bunlarıda yazsana.Biz unutmadık.

Misafir

İyi de benim GÜZEL kardeşim.Bu millet patates ve soğanla yaşıyor.Siz tepedesiniz, aşağıya inin de insanları pazarlarda bir görünüz.O insanlar yolculuk yapamadıklarına göre, bırakın uçağı tren bile lüks gelir.81 milyonun 56 milyonu fakirlik sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor.

Misafir

Sen ki Ataturk e hakaret eden kisisin,simdi Chp lilere neyi anlatiyorsun.Sen git o ogutlerini kendine anlat.Bu is yarin itibari ile bitmistir...

Misafir

evet bencede patates fiyatları pahalı

  • 1