BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.513,62

Patates ve soğan fiyatıyla ilgili Bakan'dan önemli açıklama

Son günlerde patates ve soğan fiyatlarında yaşanan aşırı artışla ilgili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açıklama yaptı. "Müdahalemiz bugün itibariyle başladı." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

rdoğan'ın şeçileceği kesinleşti durdurmak için herşeyi yapıyorlar ama nafile...

Misafir

tarım zaten fazla para kazandırmıyor teknoloji daha çok kazandırıyor ama bilmiyorsanız öğrenin tarımda avrupa brincisiyiz.

bir basit vatandaş

16 yılda Tarımı bitirdiler, tohumu bitirdiler, besiciliği bitirdiler. Bir tek Betonculuğu büyüttüler. Betonculukla hem yandaş müteahhitleri hem de kendilerini büyüttüler.

MİSAFİR

MİLLETTE ARIZA YOK ARIZA SİZİN TÜRKİYE DÜŞMANI EMPERYALİST TERÖRİST KAFANIZDADIR BİZ GÖNÜL VERDİK SONUNA KADAR AK PARTİ DİYORUZ

MİSAFİR

MEMLEKET HAİN LOBİLERLE DOLU KİMİ TERÖRLE SALDIRIYOR KİMİ DOLARLA KİMİ YALAN DOLAN İFTİRAYLA KİMİDE PATATES SOĞANLA ,BUNLARI İYİ TANI AZİZ MİLLETİM İÇİMİZE SİNMİŞ SAKLANMIŞ SURETİ HAKTAN GÖRÜNEN TERÖRİST ALÇAK BUNLAR,İNŞALLAH 24 HAZİRANDA AMERİKAN 5 LİSİNİ EZİP GEÇECEĞİZ TEK YOL CUMHUR İTTİFAKI TEK YOL ERDOĞAN

Misafir

sedat isimli münafık ithalat neye çare oldu ki buna olsun, patates 100 krş iken neredeydiniz.

Misafir

patates ve soğanı kimlerin, nerden ithal edeceğini önceden belirlemişler, birde spekülasyonlara izin vermeyiz diyor.

Misafir

bu faiş fiyatı aracılar yapıyo ital edip üreticiyi cezalandıracağınıza aracıları cezalandırın derim bence.

Mustafaksinız

Kendi dusen aglamaz bu millet hakkediyor keşke ne sogan nede patetes bulsunlar 16 yildır adam uretimi kesmis hep ithal biriniz kalkip ağzinı açmiyor tum devlet malinı sattı çıtınız çıkmadı oy vermeye gelince korkaklar sürüsü gibi tıpış tıpış ona oy verirsiniz ne haliniz varsa görün

sedat

derhal patates ithal edilsin bu hainlerinde ellerinde kalsın

Xxx

Hay masallah :-) alttaki embesilleri görünce „ mübarek ne kadar cok ekonomi uzmanimiz var diyerek kendimle gurur duyuyorum, gerci ömürleri wc-mutfak arasinda geciyo olabilir ama masallah (!) hepsi merkez bankasinin basina gececek kadar zeki (!)

Bu bir operasyondur

Lütfen, hükümet patates,soğan üzerinden ve son bir kaç gün de yapılacak operasyonlara karşı teyakkuz lütfen olsun ve bu vatan hainlerin ekranlarda afişe ederek hak ettikleri en ağır cezayı da acilen versin

ak mhp genç

faiz lobisinden sonra, şimdi başımıza patates soğan lobisini bela ettiler.. reis gerçekten işin zor..ne olacak bu patates lobisi ? eyyyyt patates lobisi akıllı ol...

ak mhp

ak parti yi ne dolar,ne altın, ne dış mihraklar yıkamaz. ama patates soğan yıkar çünkü bunu en çok kadınlar kullanıyor..unutmayın bunu..

Misafir

Lütfen hükümet bir hafta da gelişen soğan patates vb. akla gelmeyecek operasyonlara sert refleks göstersin,bertaraf etsin bunların sorumlularını ekranlara çıkarıp afişe etsin ve gereken cezayı versin.bunlar vatan haini

Misafir

Asıl arıza sende ve senin gibi celladına aşık olanmlarda...

ak mhp

inaşallah patetes soğan 10 tl olur. o zaman reis yüzde 60 alıp başkan olur

Hak ettiyiniz gibi yönetilirsiniz

Sogan patetes ve dolar bu haldeyken akp yuzde 48 alıyor ise demek ariza akp de deyil bu millettedir

Mustafa Güleç

Milletimize düşen bu cepci iktidarı derhal iktidardan düşürmektir. Adamlar gider ayak milletimizi soymak için her türlü çabayı gösteriyorlar.. Bakalım bu soğan patates ithalatından hangi yandaşlar kazanacak.. her kuruşuna kadar HARAM ZIKKIM OLSUN.

Misafir

Bumu müdahale hemen ithalata sarıl üreten bir Türkiyeden tüketen bir Türkiyeye doğru durmak yok yola devam......

mertcan mert

Adana sezonununda az patates cikti fiyatlar yukseldi diye ithalat yapacaksiniz Agustosta odemis -nevsehir gibi yerlerin patatesi cikinca fiyat rezil +ciftci satamayacak. Birakin bu ithalat laflarini. Patatesi gecen sene koylu 30 kurusa satamadi. O zaman neredeydiniz. Bu ise planlama yapilmali sirketlere degis koylulere agirlik verilmeli Patates tarlada 60-70 kurustan dusuk olmamali markettede 2-2,5tl den fazla olmamali.

Iğdırlı

Misafir neredesin sesin çıkmıyor

SAMET

PATATES-SOĞAN NIN KG.MI 5 TL.Yİ GEÇMİŞ. KİMİN UMRUNDA.MİLLET KOLTUK SEVDALISI OLMUŞ MİLLETİ UNUTMUŞ.EY MİLLET SENİ UNUTANIDA SEN 24 HAZİRAN GÜNÜ GELDİĞİNDE SANDIKTA UNUT Kİ BU VURDUM DUYMAZLAR TIPKİ FETÖCÜLER GİBİ KAÇACAK DELİK ARASINLAR.

salhor

Tam 40 sene önceydi. Soğan, yaz sıcağında 30 kuruştu. Babam, sebze meyve ticaretiyle ömür tüketen biriydi ve "Bu kış kurusoğan 3 lirayı aşar." dediğinde ben gülmüştüm. 3,5 liraya çıktı soğanın kilosu ve Ecevit devrinde tek soğan birkaç yemeğe bölünür olmuştu. Erkeksen bol bol doğra soğanı. Spekülatif tuzakları önceden görmek lâzım. 7-8 Hasan Paşa Erzurum'da orduya et vermeyip karaborsa oluşturulduğunu görünce ne yapmıştı? Herif aşçıbaşıydı ve elindeki kepçeyi ET YOK diyen şerefsizin ağzına çakınca 32 dişini dökmüştü. Padişah da onu SADRAZAM (başbakan) yapmıştı. Çünkü devlet yöneticisi, ticaretle değil devlete hizmetle mükellefti. Başka özel işi olamazdı. Hiç bir akrabasının da olamazdı. Adamı mahvederdi padişah.

Misafir

ithal etmediginiz bi onlar kalmisti zaten