BIST 9.714
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.429,85

Parktaki çocuklara ateş açan zanlı için karar

PENDİK'te bayramın birinci gününde parkta oynayan çocuklardan birini silahla vurduğu iddiasıyla yeniden gözaltına alınan B.B. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. O zanlı ile ilgili karar çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

suç savcıda değil suç ceza yasasında

hakkı aydın bulut karagündostu

onu serbest bırakan savcıya yuh senin çocuğun vurulursa gene bırakırmısın??? sizin gibiler yüzünden memlekette insanlar yoldan çıktı

Misafir

adalet uygulanirken herkese ayni uygulanmiyor

adısoyadıgereksiz

İlk ihtimal tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalması. Tutuklansa bile çok yakında adı "kader kurbanı" konulup affedilir, ateş de düştüğü yeri yakar durur. Hep böyle olduğunu görüp duruyoruz da ondan tahmin ediyoruz.

Recep Domra

Medyada yayınlanınca karar değişiyor. Adalet sisteminin vahim durumu.

OFLU BABA

ADALET VURULAN COCUGUN DEGILDE VURAN VICDANSIZ INSAN BILE DENEMEYECEK BIR VARLIGINMI YANINDADIR SALHOR EFENDI ADALETMI DIYOR VURULANI DEGIL VURANI KORU NE SACMA BIR YORUM

Misafir

inşallah devletimiz ve hukuk sistemimiz düzelecek.

salhor

Cezâlar, kanunlarla tesbît ve tahdîd edilmiştir. Bir çok hadise sonrasında, hakimlere, savcılara atıp tutan yorumcular, T.C Devleti'nin vatandaşları olduklarını ve bu devletin bütün kanunlarına boyun bükmekle mükellef bulunduklarını, ancak böylece MİLLET FERDİ olacaklarını unutmasınlar. Mahkeme öldürülürse, geriye devlet kalmaz. ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR sözündeki MÜLK, MEMLEKET, VATAN demektir. Adalet yoksa, devlet yoktur. Adâlet mekanizmamızı gözbebeğimiz gibi mübârek ve azîz bilmemiz şart. Eksikler elbette vardır. Bunlar, hukukçularımızın teklifleri ve kanun değişiklikleriyle tamamlanır. Sadece dikkat çekmek kâfîdir. Şu rezil herifin katli, benim nazarımda da vâcib, ama ben devlet değilim. Ona ne yapılacağını devletim ve kanun adamlarımız bilirler.

OFLU BABA

COCUGUN NE OLDUGUNU BILMEYEN SEREFSIZ ADAM TABIKI OYNAYACAK KOSACAK BAGIRACAK EGLENECEK AKSI TAKTIRDE VUCUDUNDAKI ENERJIYI ATAMAZ YA FELC OLUR YADA KALP VE SEKER HASTASI OLUR SENDE BUNLARI BILMEYECEK KADAR CAHILLIK VE OKUZLUK OLDUGU ICIN SEN DISARDA GEZME GIT KAPALI BIR YERDE CEZA EVINDE YASAKI KIMSEYE ZARARIN OLMASIN HAK ETTIGIN YERI BULMUSUN IYI EGLENCELER

Misafir

Yarin bir gun cikacak baska suc isleyecek ve bu Adam serbest birakildi 7 gun sonra kamuoyuna bildirilince ve bu adalet sistemi e idam getircez

Sözün bittiği yer.

Bunu salan savcıya sormak lazım "hangi hakla bu yaratığı serbest bıraktın" diye.

Misafir

Bu şahıs hakkettiği cezayı almalı, ancak sitenin ortasında çocuk parkının ne işi var Allah aşkına. Park orada durduğu sürece çok olay olur bu ve bu gibi sitelerde. İnsanların dinlenmeye de ihtiyacı var.

efe

iceri niye aliyorsiniz ki.mhp li kardeslerimin bunlari kader mahkumu gordugu icin hazirladiklari af kanunu ile zaten cikacak.bosuna masraf etmeyin..

ali

Bosuna iceri atip hapishaneleri mesgul etmeyin daha iceri tikilmasi gereken bir suru ogretmen ev hanimi doktor vs var. Ayrica ne yapmis adam sadece yaralamis oldurmemiski.

İSTANBUL

MAŞALLAH NE GÜZEL BVİR ADALET ANLAYIŞIMIZ VAR EEEE KIZ VURULDU AMA ÖLMEDİ O ZAMAN SERBST KALSIN SERSERİ ÇAPULCU.

  • 1