BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30

Papaz Brunson'la ilgili yeni gelişme!

İZMİR'de, ev hapsinde bulunan ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un avukatı İsmal Cem Halavurt, ev hapsi ile yurt dışına çıkış yaşağının kaldırılması için üst mahkemeye itirazda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Bu karmaşaya cevap derhal cezaevine geri gonderilmeli

Misafir

Ve papazın ev hapsi kaldırılır yurt dışı çıkış yasağı ile beraber. Papaz abd ye gider. Trump bir twet atar Türk Bakanlara yaptırım kakarını kaldırıyorum diye dolar yeniden 4,80'lere düşer. Bu arada dolar alanların vay haline!!!

Recep

ABD papazı bahane ediyor. ABD sadece papazı istemedi, Fetö dosyasının kapatılmasını, Fetöcülerin serbest bırakılmasını, İrana ambargo koyulmasını, Türkiyedeki madenlerin işletmesinin Amerikalı şirketlere verilmesini, Türkiyenin Kıbrısta ve Akdenizde petrol ve doğalgaz aramaktan vazgeçmesini istedi. Krizin esas çıkış sebebi bunlar yoksa papaz değil. ABD'nin nihai hedefi Türkiyeyi bölmek. Güneyimizde 50 bin kişilik Pkk ordusu kuruyor. Bunu görmemek için saf olmak lazım.

Misafir

yalandan mı diklendik yani, geri adım atma kardeşim.

Misafir

tekrar ceza evine gondermesi daha makbul olur tanımş olurlar bizi

Misafir

Avukat müracaat etmiş mahkeme reddetmiş. Şimdi tekrar neden müracaat ediyor? Birileri yeşil ışık mı yaktı? Tuhaf bir durum.

Misafir

bu inatlaşma ile halk kaybetti tayyip kendince kazandı..

yüzdeyüzmilli

Bu adam niye disarida arkadas? Neden hapse geri yollamiyoruz? Trump serefsizine verilecek en iyi cevap bu adamin hapse tikilmasidir!

k.k.k

Papaz serbest kalırsa, Erdoğan'ı kimse ciddiye almaz bundan sonra.

YERIN DIBINE GIR AMERIKA

demek ki, papaz efendi serbest kalacak ve hersey bosa cikacak. yani külhabeyligimiz sadece kendimize kalacak. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun, insAllah.

  • 1