BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82

Öztürk Yılmaz üzerinden Hamaset okumaları..!

Edinildiği zannedilen statü ve sözüm ona değerlerin kaybedilmemesi adına gösterilen şirinlik ve takıyye inanç halini almaktadır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Dahası mı zırvalık

Misafir

Cumhuriyet sonrası oluşan zeminde bütün değerlerimizi yok etmek için uğraşan zihniyete karşı

Misafir

Şaçmalık

Misafir

Eylendik kelepcelendik

Misafir

Bana ne bana ne

Misafir

Booooooooşşşşşšśşśš

Misafir

Başının üstünde yerim var şimdi wow

Misafir

Akıl ,bereberliğinde bulunan mantıkla mantı yapar hayata

Misafir

Bilim araçtır ,oltadır balık isteyene

Misafir

Misafir 10:05 14 kasım 2018 tarihli kardeş.Yorumun için çok Teşekkürler.Bilimin sesini duyan insanların her zaman başımın üstünde yeri vardır.

Misafir

Misafir kardeş sen git SUBLİMİNAL kontrolü yaptır.Hem uyanık iken hem de uyurken.Geleceğin için yaptır.Benim için değil.

Misafir

Araba kullanır,cep telefonu,PC kullanır,belki gözlük bile kullanır,kombi,çamaşır-bulaşık makinası kullamır,internet,Çanak anten TV kullanır uydu yayını seyreder,hasta olunca doktora gider tahlil yaptırır ilaç serum kullanır gerekirse ameliyat olur sonra da BİLİMİN PUTU der çıkar işin içinden misafir 11 37.

salih kara

Tarihi gerçekler, resmi bilgi ve belgeler ile sabittir: CHP geçmişi ve bugünü ile bir müptezel güruhtur...

Misafir

Cok buyuk guhana girdin "fetva" vermekle sakalli yazar.Bir insan ezani tam olarak anlayabilmek icin Turkce okunsun deyince,din dusmani oldu hatta sana gore dinden bile cikti "sehit" olma hakkini bile elinden aldin.Ama senin o dini butun cennetlik musluman siyasilerin var ya,onlar caliyor,cirpiyor ama onlar musluman cunku ezani arapca dinliyorlar.

Misafir

bilimin putuna tapmaya devam edebilirsin. dogmatizm sadece dinlerde olmaz pozitivist bilimin zavallı kullarından birisin. tapınmaya devam.

Akıl kelepçelenmez.

Dogmatizm Türkçe olmuş,Arapça olmuş ne fark eder.Bilime kulak verin Bilime.Gözünüz kulağınız Bilimde olsun.Bilim sizlere Dogmatizm yalanlarını deneylerle ispat ediyor.Siz hala neyin peşine yada peşinde sürüklendiğinizi anlamadınız mı?Evrende en büyük güç sinerjidir.Onun dışında büyük güç var, yok o var, yok bu var diyenlerde Beyin yok.Aklınızı kullanacak kadar akıllı olun.Akıl size Mürşitlik yapar.

susmasın fetva yı diyanet versin

bu ülkede milyonların arkasından imam diye gittiği kişinin aslında papaz olduğunu en yetkili ağız söyledi lakin bizler onun haham olduğunu da tahmin ediyorduk aynı bedende papaz imam haham barındırılabiliyor muşşş. din de çağ atlamış bir ülkenin içinde ezanın türkçe okunmasını istemek pek de önemli olmasa gerekir

  • 1