BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73

Özkök ile Ersoy Dede arasında 'eşcinsel ilişki' polemiği

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'nin Mustafa Ceceli'ye yönelik eleştirilere yanıt verdiği dünkü yazısına, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Ertuğrul Özkök saçmalamış. Bu mantıkla tüm sapıklar ı aklamiş olursun.

salhor

Ertuğrul Özkök'ün, maliye bakanı Güneş Taner'le telefon görüşmesi yapıp Aydın Doğan için 50.000.000 dolar istediği günden beri kendisini sevmem. Ama Hoca Efendi muhibliğinden düşmanlığına dönen ve zaten ekranda, mikrofon başında bir an tutulmayacak kadar berbat derecede konuşma cihazı yaradılıştan ârızalı Ersoy Dede'nin iler tutar yeri yok. Ceceli, beş para etmez bir ahlâk sâhibi. Namazına niyazına kanacak değilim. Bir erkeğe edilebilecek en ağır hakaretlere layık o. Özkök, özetle çok haklı. Dindar numaralıların artık boruları kırılmalı, ötmemeli. Selam olsun MÜ'MİNLERE, DÜZ MÜSLÜMANLARA.

SAMET

SIRADAN BİR VATANDAŞ OLSA BU KALEM SİLAHŞÖRLERİ ACABA KALEMLERİNİ OYNATACAKLAR MIYDI?.HİÇÇÇ ZANNETMEM .İŞTE KENDİLERİNCE GÜNEM YARATIP VATANDAŞI UYUTMAYA ÇALIŞIYORLAR. SANKİ CECELİ İLE BOŞANAN EŞİ VE KIRINTISI ARASINDA GEÇEN OLAYLAR MİLLETİN SANKİ ÇOK UMRUNDA. MİLLET GEÇİM DERDİNE BEYLER.

  • 1