BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01

Özgecan Aslan davası son dakika gelişmeleri

Özgecan Aslan cinayeti davası ilk duruşması bugün Tarsus Adliyesi'nde . Özgecan Aslan davası son dakika gelişmeleri tüm gün canlı yayınla internethaber.com'da.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
sibel

Bende istiyorum agir ceza alsinlar hatta musinlarhebbet al

yusuf akdaş

selam katillerin en yüksek agır ceza almalarını istiyorrum saygılarımla

RTE ye Tepki

Anayasa’nın 10. maddesinde ‘Devlet kadın erkek eşitliğini sağlamakla yükümlüdür’ yazmasına rağmen RTE'nin “Kadın ile erkeği eşit konuma getiremezsiniz, o fıtrata terstir” sözlerine sanatçılar, akademisyenler büyük tepki gösterdi.

YARGI ASKIDA_____

Adalet Askıya Alıdı_______________________Dava 9 Eylül tarihine ertelendi!. Milletvekili Selina Doğan, kadın cinayetlerinin "nefret suçları" kapsamına alınmasını önerdi!.

idamı getirin

AKP KAÇ SENEDİR İKTİDARSIN NEDEN GETİRMİYORSUN İDAM CEZASINI? İĞNEYLE ZEHİRLE OLMADI ELEKTRİKLİ SANDALYEYLE BU SAPIKLARI NE BESLİYORSUNUZ MİLLETİN PARASIYLA SİZ GETİRİN BAKALIM KİM KARŞI ÇIKACAK BU MİLLET GÖRSÜN

Nil Kaya

Kiminle ortaklık kurmalıyız? Erdoğan’ın kadın haklarına yönelik olumsuz tutumunun artarak devam ettiği ve hükümetten bazı isimlerin de kadına yönelik baskıcı politikalının da son dönemde belirgin hale geldiği görüşü de Ortada yer alıyor.

TEK YOL İSLAM

SADECE İDAM SİZ KİMSİNİZ Kİ CAN ALANI HAPİSLE CEZALANDIRMAK, ALLAH O HAKKI VERMİŞ SEN KİM OLUYORSUN..

akbaba

la öldürmeyin düzrüyü hapishanede tecavüz etsin Allahı nı seven bu iblislere sürüne sürüne öldürün bunları bunlara su değil oksijen bile vermeyin öldürün

görüşüm

Bunlar insan müsvetteleri . davayı fazla uzatmadan karar verilmeli . Bunlar hapishanede intihar etme mecburiyetinde kalacaklar.

soğuk

Adam soğukkanlı bir katil değil sadece bir tecavüzcü. Bir katil soğukkanlılığını korur ne gidip jandarmaya yol sorar nede olay yerinden kaçarmış gibi uzaklaşmaz. dikkatleri kesinlikle üzerine çekmez.

osmanbey

onlarda yani senin gibilerde zaten sıra sadece az sabret evde otur bekle...

halim

Türkiye ye idam gelmeli. ağırlaştırılmış müebbet asla bir çözüm olamaz. Türkiye nin geçmişinde bir af çıktı bu ve bunun gibiler serbest kaldı. Yine af çıkmayacağı ne malum. İdam gelmese bile en azından caydırıcı bir ceza sistemi gelmeli. Örneğin bunun gibi tecavüzcüleri caydırmak için kesip atsınlar

çıkartılır

genel af çıkar. çıkarılır. zamanlamasını bu kadar bilimsel yaptığı için ödül de verilmeli. hukumuz şahane, savcılarımız şahane ya ondan!

erdoğanbey

Çok güzel gelişme! Darısı 17-25 faillerine gelsin!

can özgecan için idam gelsin

bu işi parti propağandasına çevirmek isteyen hdp lileri görüyorum d.bakırda şarkıcı kızı vuran hdp linin arkadaşları iki yüzlülük yapmasın.bu işin partiyle alakası yok çözüm toplu taşıma yapanların düzenlenmesidir bu biline ne ölen nede öldüren parti amacıyla hareket etmemiş olay tamamen toplumsal hatalar zinciridir suçlular toplu taşımayı düzenlemeyenlerdir.

  • 1