BIST 9.574
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,11

Özel okul fiyatları için bomba karar! Fahiş zammı yapan...

MEB harekete geçti ve özel okullara yüksek zam engeli getirdi. Yüksek zam yapan özell okullara önce para ardından kapatma cezası uygulanacak. Özel okulların yaptığı fahiş zamlarla ilgili velilerden çok sayıda şikayet vardı. (20 Nisan 2017)

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Çok yerinde bir karar kararı uygulayanları tebrik ediyorum.

Misafir

özel okul fiatlarındaki iltimas dikkatimi çekti.geçen yılki fiyata enflasyon oranı artı yüzde beş zam öngörülmüş.peki,işçi,memur ve meklilere bu zam taktiği var mı?yok.özel okul sahiplerine, ayrıcalık tanınmış.onların canı can,vatandaşınki patlıcan mantığı.

Misafir

Milli Eğitim,Sağlık,Hukuk asla özelleştirilmemelidir. Özel okul ve dershanelerin,özel hastanelerin devleti ve milleti nasıl soyup soğana çevirdiği herkesçe malumdur.Özel okulların şişirme puanlar vererek sınav avantajı sağladığı da defalarca tartışılmadı mı? Özel dershanelerin sözde seviye tespit sınavı yaparak başarılı öğrencileri ayıkladığı,onlar sınav kazandıklarında kendisi başarmış gibi onlarla büyük reklamlar yaptığı,diğer öğrencileri konu mankeni yaparak onların üzerinden olmadık haksız kazançlar sağladığı bir gerçektir.

  • 1