BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34

Özel halk otobüsü şoförü yaşlı kadına tokat attı eşinin burnunu kırdı

BURSA’da, özel halk otobüsü şoförü, durakta inmek isteyen ancak düğmeye basmadıkları için tartıştığı yolculardan Alev Güleç'e (68) tokat attı, eşi Hüseyin Güleç'in (73) de burnunu kırdı..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
x Person

Madem öyle neden devlet maaş hesaplarınıza "Ulaşım Bedeli" adı altında ek ücret yatırmıyor ? Çünkü devlet daha da zarar da olacağından Mal sahiplerinin üzerine bir kambur olarak yüklüyor. Evet doğru davranış değil belki yaptıkları ama Devlet mal sahiplerinin de arkasnda değil ödedikleri ücret ise sadece 5 te 1 i. Dışarıdan bakılınca gayet hos görünüyor "Nasıl olsa her ay devletten paralarını alıyor" gözüyle bakılıyor. Lakin vereckleri parayı bile 3 5 ayda bir veriyorlar. Ödenek yok ödenek.. Türkiye bitik durumda.

Misafir

Belgesinin iptal edildiğine dair duyum yok henüz.

Hülya EREN

Otobüs sürücüsü kesinlikle yolcutaşımamasi gerekir, ha uyuşturucu araç kullanmış ha yaşlı yolcuları dövmüş, aynı eş değerdir.Bursa Büyük Belediyesi bunu yapması gerekir,

Kemal

bu sofer hic bir ceza almayacak, sadece siciline islenecek, sonra 2. kere daha birisinin burununu kiracak fakat yine bir ceza almayacak, 3. kere kirdiginda artik hakim sicili okunurken bu 3. burun kirisi artik bunada mi bir ceza vermeyeceksin dedikleri zaman ceza verecek, fakat turkiyede isin komigi eger hakimin karisina tokat atsaydi hemen 10 yil hapse girerdi. bu turk milleti icin cok asagilik bir durum.

Avşar oğlu

Toplu taşıma şoförleri medeni ve kültürlü kişilerden seçilmeli umarım en ağır cezayı alır.

Misafir

Nerede farklı ki? İstanbul'da da aynı. Ben farklı olan pek bir yer görmedim.

Farabi

O soforu bulup 10 sene falan kodese atmalari lazim.

Misafir

O zaman bu ozel leri tedavulden kaldirmali devlet.

mevhibe inal

Özel halk otobüsleri 65+ yolcuları bedava seyahat ettikleri için sevmez. Durup almaz, ayaktaysa sık sık frene basıp eziyet eder, müdahale eden olursa da terbiyesizce hakaret eder. Bu İstanbul'da da böyle. Örnek çok..

Mert mert

Bursa da özel halk otobüsü şoförleri açıkça söylüyorum KIRO tipli magandalar dır. Asıl sopayı ve işten kovulmayı hakeden bu tiplerdir. Bursa bunlardan bir an önce kurtulmalıdır.

BİR VATANDAŞ

BURSADAKİ OTOBÜS ŞÖFÖR VE SAHİPLERİ NİN BURSA İNSANI İLE ALAKASI YOKTUR. MAALESEF BURSA BURSALIKDAN ÇIKDI, ADAM İKİ KELİMEYİ KONUŞMAKDAN ACİZ ALIYOR BİR OTOBÜS EĞİTİTM YOK NEZAKET YOK KİBARLIK YOK SAÇ SAKAL KARIŞIK BÜYÜK ŞEHİR TOPLUMA ENTEGRE OLMAMIŞ KİŞİLERDEN HOŞGÖRÜ SEVGİ BEKLENMEZ.

Z.z.

Böyle AYILARA neden otobüs, taksi vb. Teslim ederler Bilmem ki...

Misafir

İlkin çalışma belgesi süresiz iptal edilsin! İşe yarar! yarar!

Misafir

Senin yapacağın şöförlük batsın, Yaşlı insana mı gücün yetti namert herif! Belgeni 3 yıl iptal etsinler de gör bakalım.

beyler beyi

ağanın malı gider kölenin canı gider misali .sen bir şoför parçasısın işini yap şerefsiz.

  • 1