BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22

Özal'dan olay iddia 'Kürt bölgesi mecburen ayrılabilir'

Türkiye’nin 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, 'Kürt bölgesinin ayrılabileceğini' iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
kürdi

Sayin Özalın ismiyle yillarca bu milletin gozunu boyayan akp lideri ve yandaslari sizler yanizca bos teneke misali ses cikarmaya devam edin bakalim.yanliz sunu bilin ki teneke saglam bir metal degildir.once sekil degistirir sonra da buzulup taninmaz oluverir.

birbeyinoğlu

kardeş burası ne federal almanya nede kantonlu isviçre burda bölünmek toprak sahibi olmak devlet kurmak isteyen zihniyette binlerce insan var haberlerde hakkari şırnak diyarbakır vs illerinde azda olsa medyaya yansıyan haberlere bak

yuhh

kör cahillikten öleceksin sen ya. aldığın nefes bomboş. haberi bi daha oku diyecem ama anlamıyacaksın. Türkiyenin ayrılmasını doğru bulmuyor adam. ışid in bulunduğu ırak toprakları üzerinden konuşuyor. Ama anlamak için zeka lazım sende haklısın. E yuh memleket okuduğunu anlamayan dolu

Biga

Çok şeylerin vakti geldi geçiyor. Savaşsa savaş.Haydi Türk milleti.

ASSİVAS

TABELA PARTİSİNİN TABELA LİDERCİĞİ, SENİN YERİN HDP BU MİLLET İN YÜZÜNE HANGİ YÜZLE BAKIYORSUN.

www

kafanızı yormayın akp zaten türkiyeyi bölmek için var....

MAZLUM

MHP İKTİDARDA İKEN KURŞUN ATIYORDU ŞİMDİ CİRİT ATIYOR.İYİ BİRŞEY.

Bedirhan

osmanlida 15 .hata 20 kez bolunmedimi hani osmanli yonetimi akili osmanli akliyla hareket etseniz 20 kere daha böluneceksiniz anladinmi.ozalin babasinin mali olmadigi gibi seninde babanin mali deyil anladinmi

Bedirhan

osmanlida 15 .hata 20 kez bolunmedimi hani osmanli yonetimi akili osmanli akliyla hareket etseniz 20 kere daha böluneceksiniz anladinmi.ozalin babasinin mali olmadigi gibi seninde babanin mali deyil anladinmi

M.Aydın

Kardeş biraz attın gibime geliyor.Sen tarihi bidaha oku.Osmanlı eyalet sistemi ile ve toprak düzeni ile yönetilen bir imparatorluk.Toprak düzeninde dünyada eşi benzeri yoktur.Eyalet,kanton veya özerklik bölünme değildir.Almanya federal yapıda,İsviçre kantonal yapıda.Bölündüklerini duymadım.Birileriyle yaşamak istemiyorsan bölünürsün.

Mert Mert

Benim Hanim Kürt kökenli ve Ben Türk kökenli. 1980 senesinde görücü üsülü almanyada evlendik. Ne benim akrabalarim ne de hanimin akabalari bu evliligi ters gördü, cünkü örf ve adetlerimz hemen hemen ayniydi. Simdi bakiyorum irk ön plana cikmis bazi genclerde. Sunuda yaziyim Rahmetli Özal vefat ettiginde gözyaslarimi tutamasdim, Türkiye icin cok güzel seyler baslatmisti ve cok seviliyordu. Biz beraberlikten güc aliriz bunu unutmayalim. Allah Yardimcimiz olsun.

d.davut

bölünme bu günlere kalmaz o zaman bölünür işi hallederdik. 1983-1990 yılları özal iktidarı ve pkk nın güçlendiği dönemdir. özal, çiller en son tayyip üzerine gül dikiyor. 1923 cumhuriyetinin ruhuna fatiha.

baha

Bu ülke babandan sana miras mı kaldı böleceksin. Osmanlı bu toprakların 15 20 katını merkezden yönetmiştir. Yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin bölünmesini savunan gafillere.

SEZGİN

BAĞLI OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİM. PKK GÜNEYDOĞUDA CİRİT ATIYOR. AKP, PKK DEĞİRMENİNE SU TAŞIYOR.

DENİZ

ahhh keşke bir 10 yıl daha hizmet edebilseydi malatyalının ve türkiyenin gururuydu ... mekanı cennet olsun hemşehrimin

3.GÖZ

referandum yapılmalı.

zat

senden siyasetçi olmaz Ahmet.

Hakan

Ortadoguda Türkle Kürt kardesdir. Biri büyük ,digeri Kücük kardes. Büyük Kardes nasil Kücük kardese cektiriyorsa, Türkiye Kürtlere bayagi cektirmis. Ama Kardesler büyüdü ve olgunluklarini göstermeleri lazim. Ortadoguda Türk Kürtsüz ve Kürt Türksüz yasayamaz. Bunu anlamak okadar zormu?

CEMİL AY

birlikte yaşamayı becermeliyiz bu kadar imansızların soktuğu fitneye rağmen. Kuranın ipine sımsıkı sarılarak bir olarak güçlenerek batı ve Yahudi desteği ile azanlara da ders verilmeli artık.

kenan

Velhasıl Türkiye Türk Kürt Arap kardeşliğine birliğine bırakılamayacak kadar önemli bir ülke.

abcd

haydi durmak yok özala saldirmaya baslayin)))

  • 1