BIST 9.487
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.494,89

Oyunu kullanan ilk lider Başbakan Yıldırım oldu

İZMİR'de oyunu kullanan Başbakan Yıldırım yoğun sevgi gösteri ile karşılandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Yıldırım, "Çıkacak sonuç başımızın tacıdır." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Tipik . AKP seçmeni. Bunlar oy veriyor işte.

BAŞBAKANIMIZI SEVİYORUZ

SENİ SEVİYORUZ BAŞBAKAN OLARAK KALMANI İSTİYORUZ. TÜRKİYENİN SENİN GİBİ BABACAN BİRİNE İHTİYACI VAR. SEN EVET İÇİN DESTEK İSTEDİN AMA BİZ SENİN İÇİN HAYIR OYU KULLANDIK. HAYIR ÇIKSIN SÖZ BAŞBAKAN OLURSAN BİR DAHA Kİ SEÇİMDE İNŞAALLAH SANA OY VERECEĞİM. TAYYİP VE ZORBA KAVGACI EKİBİ ÜLKEYİ FEKATE SÜRÜKLEDİ TOPLUMU TRAVMAYA SOKTU. ESENLİĞE ÇIKMAK İÇİN HAYIR DEDİK BAŞBAKANIM

Kimbilir

Polis araçları , motorlu polis ekibi , ambulanslar , özel araçlar , makam araçları , özel koruma arabaları , minibüsler , ekip otoları olmak üzere 58 araçlık bir konvoy ile oy kullanmaya giden Yıldırım evet çıkarsa Türkiye Cuhuriyetinin son başbakanı olacak.

heyırlı olsun.

Başbakan makul konuşmuş hiç değilse,umarız kalır!Tek elin nesi var iki elin sesi var.biiz Hayır dedik,vicdanımız rahat olacak.

Misafir

"Çıkacak sonuç ne olursa olsun başımızın tacıdır. Milletimizin verdiği karar en güzel karardır." İşte bu... Sandık başında söylenecek sözler bunlardı... Sayın Başbakan'ı tebrik ediyorum. Umarım örnek olmuştur birilerine!

UYGAR

TÜRK MİLLETİ NE DERSE O,,

  • 1