BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Otomobil alacaklar dikkat! Fiyatlar ucuzlayacak

Yeni KDV düzenlemesi ikinci el otomobil satışlarını da etkileyecek. Galericiler, otomobilde satış fiyatı üzerinden değil kâr üzerinden KDV ödeyecek. Böylece otomobil fiyatları eskiye göre daha ucuzlayacak ve kayıtdışı engellenecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

satın alan kişiye hiç bir avantaj sağlamaz. kazanan yine galerici olur. bu fiyat düşüşü son alıcıya ulaşmaz. bu ülkede ulaşmaz. sistem böyle. denetim de yok zaten.

Ali osman

Bu galerisinin ekmeğinin daha çok kazanmasına delalet eder yani giren gene mali alana yani müşteriye

Misafir

50 yaşına geldim ne ucuz araba gördüm nede akaryakıt biz ancak arabalar konusunda Avrupalılara hayran hayran bakarız

mekjase

Fiyatlar 1 tl bile aşağıya düşmez. Zaten gerçek kişiler fatura kesmiyor. 2 .el düşmesi için sıfırların fiyatının düşmesine bağlı buda döviz kuru veya ötv matrahın aşağıya çekilmesiyle olur onun haricinde boşuna beklemeyin. siz deprem sonu konan ötv yi kaldırın bakın ne oluyor.

AKILLICA VE MANTIKLIDIR..

AKILICA BİR HAMLEYİ GÜNDEME GETİRENLERİ TEBRİK EDİYORUZ,BİR AN ÖNCE YASALAŞMALIDIR.

Misafir

akaryakıt çok pahalı nasıl binilecek arabalara söyleyin bakalım

realist

ötv'ye dokunsunlar yiyorsa! insanlık dışı bir vergi %60 nedir? Allah'a havale ediyorum sizi!

beyler beyi

seyyar galericilere el atın kayıt dışı satışlar nasıl yapılıyor öğrenin.

Misafir

Haberi dikkatten ve özenden uzak tamamiyle yanlış bir şekilde yapıyorsunuz. Araç satışlarındaki kdv oranı %18 değil %1 dir. 50k lık bir araçtaki kdv oranı eski sistemde 500tl idi, dediğiniz gibi 10k değil. Hiç mümkün müdür araç bedeli üzerinden kdv %18 uygulansın. Haberinize eklediğiniz Macarın sözlerini dikkatle okusaydınız kdv oranını neden %1 zikrediyor anlardınız. Haberciliğinizdeki birçok yanlış ve eksik haberden birisi... internethaberi her gün defalarca okurum. Yanlış haberlerin ve tashih hatalarının artık had safhada olduğunu editörün dikkatine getirmek isterim...

  • 1