BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25

Otobüste yaşlılara yer verilmesini isteyen genç darp edildi!

İzmit-Kartal arasında sefer yapan 200 nolu halk otobüsünde ailesiyle yolculuk yapan şahıs, yaşlılara yer verilmediği için serzenişte bulunan 2 gence saldırdı. Kavgada, yaşlılara yer isteyen gencin dudağı patladı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
İSTANBUL

HELAL OLSUN DELİKANLI SANA SEN İNSANLIĞINI GÖSTERMİŞSİN AMA İNSAN OLMANIN GURURU SENİ HAKLI ÇIKARIYOR DARISI İNSAN OLMAYAN İNSAN MÜSVEDELERİNE.

misafir

Helal olsun bu gencimize yaşlısına saygı duymayan başkasına da saygı duymaz

Misafir

ben her zaman söylüyorum İSTANBUL TTÜRKİYENİN BİTTİĞİ VE BATTIĞI BİR YER İNSAN YOK ORDA KOLLARI AYAKLARI OLAN İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YARATIKLAR VAR. İNŞAALLAH YAŞLANINCA ANLAYACAKLAR YAŞLILARA YER VERME MECBURİYETLERİ OLUP OLMADIĞINI. DİZLERİNE BELLERİNE O DAYANILMAZ AĞRILAR İNİNCE ANLAYACAKLAR BENCİLLİKLERİNİN NE KADAR HAYVANÖTESİ VAHŞET OLDUĞUNU

BEYLER BEYİ

YARIN SENDE YAŞLANACAKSIN BİNDİĞİN OTOBÜSTE ACABA BİRİ BANA YER VERİRMİ DİYE MELÜL MELÜL BAKACAKSIN. GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİ UKELA VE KENDİ ÇIKARINDAN BAŞKA BİRŞEY DÜŞÜNMEYEN BİR NESİL MEVCUT YAZIKLAR OLSUN BU TİP LERİ YETİŞTİREN AİLELERE.

Misafir

bu kadar saçma bir yorum olamaz.

Misafir

Kimsenin yer verme zorunluluğu yoktur. vicdani olarak veren verir, oturan kişinin hasta mı ayağı mı ağrıyor yada yorgun mu olduğunu bilemezsiniz, adam ücretini vermiş oturmuş kimse karışamaz.

kundemacı

“Ben genç olarak yaşlılara yer vermek zorundayım. Siz de vereceksiniz” Bu kadar aptal bir anlayış mı olur. Yaşlı kişi otobüste ayakta yolculuk yapımıyorsa dolu olan otobüse binmesin ve oturacağı şekilde otobüs hizmeti vermeyen belediyebaşkanın mensup olduğu siyasi partiye bir daha da oy vermesin. Oy vermeye devam ederse, ayakta seyahat etmeye de devam eder.

  • 1