BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92

ÖSO'nun çelik yeleklerini bakın kim vermiş!

Sedat Peker, Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) çelik yelek gönderdi. Çelik yelekleri teslim alan ÖSO mensubu bir asker sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Çelik yeleklerin üzerindeki SP yazısı dikkat çekti. Sedat Peker de konuyla alakalı açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Türk Silahlı Kuvvetlerine destek olan Özgür Suriye Ordusuna çelik yelek göndermiş, pkkyla savaşıyorlar senin niye zoruna gidiyor ki?

Misafir

Sedat PEKER malumunuz şehir eşkıyası, koskoca T.C. n,n ne işi olur böyle insanlarla, yazık ki ne yazık, bu adamı milli savunma bakanı yapın hatta

Mısafır

Ula abd 5 tır dolusu caphanelik verıyor.pkk.pyd ye. Sız gıtmıssınız yok celık yelek verdı tantanasındasınız.bıraz gozumuzu acalım.buyuk balık kucuk balıgı coktan yuttu..

gereksiz

Baskomutan uyumusmu?

Misafir

Ne olacak baba parası değilya kim bilir nerden aşırdı mafya bozuntusu

bir basit vatandaş

Sedat Peker ve Özgür Suriye Ordusu, al birini vur ötekine. Şer güçlerinden asla hayır gelmeyeceğini hala öğrenemeyenlere tekrar hatırlatılır. Şer güçlerinin sonu daima karanlıktır, bu güçlere itimat edilemez.

Misafir

senin o mafyacıklar dediğin kişiler olmaz ise garibanların da dostu yok demektir bunu o kafana sok

Gerçek reis

Ver mehteri gerçek reis

Misafir

devletin parası bitti de mafyacılardan yardım mı alıyor artık? mafya bu parayı nereden buluyor ???? Bunu araştıracak kimse yok mu?

Misafir

Miverde gonderemezmisiniz? Botla beraber

HASAN CAN

REİS - BÜYÜK REİS ARKASINDA DEVLETİN YANINDA HELAL OLSUN KALLEŞ FETÖ/PKK YA KAPAK OLSUN YAVUZ UN TORUNLARI ASLANIM BE

Misafir

Yuruuuu ta Pensilvanya'ya

iyi

devlet bıtmış nokta artık mafia artıkları cıktı meydana

Misafir

Kaçak petrol ticaretinin başında şeklen eşkita sedat gozukuyor.perde arkasini biliyorsunuz.hani rusyanin malum zata ait kaçak petrol taşiyan 40 tankeri imhasindan sonra bu işi bir suç örgütü liderine emanet ettiler .yani parayı eşkiya degil şu enerji varya enerji o oduyor.sedat sadece konu mankenidir.siz onun ötmesine bakmayin arkasinda deli siyasi guc var.

pala abi

devlet bitmiş örgütler devrede allahım ne günlere kaldık.sedat pekerin işimi çelik yelek almak.bugün yelek verir yarın karşılığında başka şey bekler.devlet sedat pekere gebe kalmış.gıda yardımı yapsaydı tek kelime lafım olmazdı.bu iş biraz farklı

Misafir

ülke kimlerin eline kaldı

Bordo Turk

Turkiyenin gozu kulagi eli ayagi velhasil Yuregisin Can reis ...

  • 1