BIST 9.488
DOLAR 32,50
EURO 34,72
ALTIN 2.499,35

Osmanlıyı yıkan müfredat bizi de yıkar mı!?

"Bu okullarda mevcut müfredatla yetişen öğrenciler, gün gelir devleti yıkar"

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

pkklı alçaklar bu milletin imkanları ile bu ülkenin altını oymaya devam ediyor.

Misafir

Samsun Valiliği, Vali Osman Kaymak'ın "Öğrencinin terbiye amacıyla hafif okşanması konusunda rahat olun. Veliler 'Öğrencimizi dövdü' diye şikayet edebilir ama öğretmen psikopat değilse ve terbiye için bunu yapmışsa biz öğretmenin yanındayız" açıklaması yeterli mi?.......

Misafir

Tarih boyunca eşitlik ve özgürlük diye haykıranları, barış ve kardeşlik ve aşk diye birleşip saf tutanları hiçbir zalimin zulmü durduramamıştır.

Misafir

Tüm eğitim sisteminin dinselleştirilmesi Elli bin yerleşimli her yaşam alanına zorla dayatılan imam hatipler yayınlananan yasayla “Beş bin yerleşimli her yere 1 imam hatip” diye değiştirildi.

Misafir

osmanlı zaten yıkılmıştı bunu abdulhamitte biliyordu.Vergiyi bile dış ülkelerin topladığı bir ülke yıkılmıştır..Osmanlı sanayii devrimini yakalayamadı devrildi.Onu kimse yıkmadı yıkılmıştı zaten.

Erol Baron

Özünde iyi bir insan olduğu için sn Beşer bunları yazıyor. Bizim vergilerimizi kullanarak FETÖ ve BOP eşbaşkanları yetiştiren okullara YAZIKLAR OLSUN! Kaldı ki maalesef bizim mazimiz de pek parlak değil. Osmanlı'da yeniçeri ordusunun tamamı Hristiyan çocuklarından seçiliyordu ve Padişahlar Hristiyan kadınlarla evliydi. 15 yıldan beri Türkiye'yi idare eden ve kafa tuttuğu Almanlara 100 ton -finduk- vererek 1 mercedes alabilen RTE ise "elhamdülillah" Türk. (Orijin Gürcü)

mustafa

sorunu çok doğru yazmışsın ama bunun çaresi senin mantığın ile imkansız çözülmez

rizeli

Devletin bütünlüğüne karşı gelip asker sivil demeden on binlerce insanı öldüren PKK'nın siyasi kolu HDP ile kol kola yürümeye çalışanlar Türkiye Cumhuriyeti'nin okullarında yetişmedi mi? Bence bunu PKK ile kolkola yürüyenler,onları haburda davul zurna ile karşılayanlar diye düzeltmen lazım. Ama pardon o yalama olmuyordu di mi.

Misafir

fetocular ve diğer tarikatçiler, tarikat yurtlarında, ışık evlerinde, gizli masonik tarikat yuvalarında yetiştiriliyor; devleti-anayasayı-hükumeti nasıl yıkacakları öğretiliyor... Okullara ise göstermelik gidiyorlar, sadece diploma alıp devlet kadrosuna sızabilmek için.... saitnursi ve nakşinebdi halidi olmak üzere tüm tarikat yurtları ve yuvaları kapatılmalı...

Misafir

Ataturk bize 100 sene once mufredati da,gidilecek yolu da gosterdi.Son yillarda merdiven alti dershanelerde Cumhuriyet ve Ataturk dusmanligi islendi yeni nesile ilim yerine.Gelinen nokta ortada organik hosaf....Millet koloniler kuruyor uzayda,biz hala agaclara turbelere bez cabut bagliyoruz.Yazik oldu cok yazik Ataturk gibi bir dehadan,bugunlere...

  • 1