BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,11

Osman Pamukoğlu referandum rengini açıkladı

Hak ve Eşitlik Partisi Onursal Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, referandum rengini açıkladı. Osman Pamukoğlu referandumda hayır oyu atacağı sinyalini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
evetttttt

sahte kahraman, demekki pkk yıllardır niye bitmiyormuş bu paşaların yüzünden, pkk ya kandile destektir Hayır demek.

rahman

:) ya bu kim ki kaç oyu varki bunu kaale alıyorsunuz

kültiğin

çok şey konuşup anlaşılamayan adam dimi bu

Misafir

Sen de FETOcusun veya PKK ağzıyla konuşuyorsun. Senin gibileri kale alan bir elin parmakları kadar gündemde olmak için bu tür hokkabazlığa gerek yok. Seni takan kim?

Misafir

hadi ona da PKK lılarla birlikte desenize... bunu alanda,basında,tv lerde söyleyenler! size sesleniyorum...hadi söyleyin..."OSMAN PAMUKOĞLU BİR VATAN HAİNİDİR" deyin...

leventk

Bütün Türk düşmanları hayır derken , onların safında yer almak, ülkenin güvenliğini emanet ettik yıllarca ve terör örgütlerinin neden bitirilmediği bu noktada daha iyi anlaşılıyor sanırım

KARŞIYAKALI

ZATEN EVET DEMESİNİ BEKLEMİYORDUK. KENDİ KENDİNE DEĞER VERENLERİN EGOSU BÖYLE OLUYOR. ASKERİ KARA KIŞTA IRAK DAĞLARINA HİÇBİR ÖNLEM ALMADAN ÇIKARAN VE DONMA TEHLİKESİYLE KARŞILAŞINCA SİLAHLARIN DİPÇİĞİNİ YAKTIRIP DONMAKTAN GÜYA KURTARAN ZAVALLI BİR ADAM.SORSAN BU REZALETE KAHRAMANLIK DER.

KAYI

e paşam birde sendemi evet diyecektim.

i.a

Bu siteyi hayır diyeni düzgün verdiği için kutluyorum..

SELİM

SENİN HER TARAFIN HAYIR VERSE NE OLUR PAMUKOĞLU ? 1000'DE 0,01 OYUN BİLE YOK

YILMAZ MUYANOĞLU

NERDE KALDI PKK İLE MÜCADELEN PKK da HAYIR DİYOR SENDE EN SONUNDA BİR MÜŞTEREKTE BULUŞTUNUZ

Misafir

Davut DGRUDER__PKK EVET DESE SEN HAYIR DİYECEK MİSİN?O ZAMAN ÖCALAN IN 2013 DE HEYETE '' TAYYİP BEYİN BAŞKANLIĞINI DESTEKLERİZ'' DEDİĞİNİ HATIRLA.

Misafir

@SİVASLI___SİZE ÖYLE GÖSTERİYORLAR.ÖCALAN BAŞKANLIĞI DESTEKLİYOR.

SİVASLI

PKK İLE ÇATIŞDIĞINI SÖYLEYEN KAHRAMAN KOMUTAN PKK İLE AYNI KAPTA YEMEK YİYOR, BU SOLCULARIN ULUSALCILARIN KİME HİZMET ETTİĞİNİ GÖRÜN.

çavani

vatanını, bayrağını seven her insan tab iki 'hayır' verir.

Davut DGRUDER

Vaaaayy vay, Senelerce PKK ıle mucadele et yuzlerce akerını sehıt ver sonrada kalk PKK ıle aynı oyu kullan, Pasanınkı tam bır akıl tutulması YAZIK YAZIK

DEREBEY

BAYA ERKEN OLDU, DEMEK ÇOK DÜŞÜNDÜNÜZ PAŞA BEY

HAYIR

Tabiiki de hayır.ABD dayatması Başkanlık Sistemine Hayır.BOP planı olan ''Yeni Türkiye'' ambalajlı ABD hizmetliliğine Hayır.Bizlere ''Kılıçdaroğluyla Erdoğanın veye Haç iel Hilalin savaşı'' şeklinde yutturulmaya çalışılan sisteme Hayır.

Hasan basri

Allah Allah hiç te belli olmuyor kap ye yakın pamukoğluna bak sen :)

Yetmez Amma HAYIR

Sayın PAŞAMIZ: pamuk oğlu hazineden trilyonlarca yardım almıyor. onun eti butu budur. YETMEZ AMMA HAYIR.

Yetmez Amma HAYIR

Evet çıkması durumunda ? Abd ile Rusya eyalet yönetimine geç diye yine Ensemiz de boza pişirirse işte o zaman 80 milyon şunu iyi bilsinki.vijdan azabı ile başbaşa kalacaklardır. Yetmez amma HAYIR diyorum. ?

F.U

Yani düz mantık eğer hayır çıkarsa hani diyorlar yaa yani daha doğrusu ana muhalefet lideri sabah söylediğini öğlen tutmayan diyor ya CB yerinde herşey yine yereinde kalacak diye. Bir sor kendine sence çıkacak bir hayırda cidden herşeyin yerli yerinde kalacağına inanıyormusun eğer inanıyorsan hiçbirşey değişmiyecek diyebilirsin ama adım gibi eminim hayır çıktığının sabahı tezviratlara başlanacak Cumhurun Reisinin koltuğu sorgulanacak. Şimdi bir daha bak büyük resime son dönemeçte Avrupa ve tüm terör kaynakları niye asılıyor Hayıra daha iyi analaşılır o zaman..

hepar

paşam gel artık bizim partiye el koy kuklayı devir.

Misafir

Aslan paşam adamsın, Vatan elden gidiyor ne olur durdurun paşam. hayır, hayır, hayır.

BEYLER BEYİ

PAMBUK GİBİ ADAM HAYIR DİYECEKMİŞ, SENİ KİM TAKAR BE PAMBUK