BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48

Osman Diyadin CHP'nin İstanbul adayını açıkladı

Gazeteci Osman Diyadin, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı. Diyadin'in twitter'dan yaptığı bu açıklamayı Ekrem İmamoğlu'nun beğenmesi adaylığının kesinleştiği yorumuna neden oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Cocuk oyuncağı haline geldi

MİSAFİR

VALA GARDAŞ BUNLAR BABAMIZIN OĞLU DEĞİL .AMA YILLARDIR TAKİP EDİYORUM ŞU ERDOĞAN YERLİ MİLLİ İMANLI NAMUSLU ŞEREFLİ ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU BİR ADAM ,,,BİR TEK HAİN VE SATILMIŞLARI SEVMİYOR ,DÖRT DÖRTLÜK DEVLET ADAMI GERÇEK DEVRİMCİ GERÇEK YURTSEVER ,ÖYLE DALAVEREDEN BATI UŞAĞI EMPERYALİST KOMİNİST TERÖRİST DEĞİL ADAMIN TAAA KENDİSİ ,,,EEE ŞİMDİ BİZ BU ADAMA OY VERMEYELİMDE, KUYRUĞU ABD YE KISTIRMIŞ EMPERYAL TERÖR DOSTLARINAMI OY VERELİM

Misafir

AK PARTİLİ OLAN BİRİ CHPNİN ADAYINA ZOR OY VERİR. SEN KENDİNİ Bİ KONTROL ET İSTERSEN KESİN CHPLİSİN.

Harbi delikanlı

Bana çalmayacak ve çaldırmayacak ekip lazım. Türk Milletine ve İslam Alemine hizmet etmeli.

Misafir

hayırlı olsun.chp ailesi,yönetimi ve adayalrına başarılar,saygılar.ayrıca;hdp ve sp ailesi,parti yönetimleri ve adaylarına da başarılar,saygılar.

Misafir

bir ak partili olarak oyum karadenizliye olacak

Misafir

benim oyum imamoğluna soylu olursa soyluya başka kişilere oy yok bizden istanbula

Misafir

ak partide soyluyu koysun iki trabzonlu yarışsın kazanan istanbul olsun

Misafir

hayırlımolsun.chp ailesi,yönetimi ve adayalrına başarılar,saygılar.ayrıca;hdp ve sp ailesi,parti yönetimleri ve adaylarına da başarılar,saygılar.

Küskünler

S.Soylu N.Kurtulmuş Bahçeli Destici nasıl muhalif rolu kestiyse K. Kılıçtaroğluda gizli akp li. Faiz lobisine çalışan düzen bozulmasın diye M.İncenin önünü kesiyor. Hiç bir zaman chp ye oy vermedim. Benim gibi yüzbinler karun gibilere ders vermek için M. İnceye oy verecekti. Chp li saflar akp li saflar birbirini ağırlar.

Misafir

Hayrli olsun başarılar dileriz iyi ve başarılı başkandır

Sivasli

Kim Bu Imamoglu Pensilvanyadaki Papaza Imam Diyorlardi Papazin oglu olmasin

Misafir

Bir Ak Partili olarak benim bile sempatimi kazanan Muharrem İnceyi aday yapmamakla Muhalefet yine kaybetti.

KK

Artık anlaşılmıştır KK nin tek gorevi vardır chp yi kaybetmeye mecbur etmek. Kazanmak istiyenler me lis başkanlığını bırakıyor

Misafir

Türkiye’nin iktidar sorunu yok,muhalefet sorunu bar,acele adam gibi bir muhalefete ihtiyaç var.Akp çok başarılı ve becerikli olduğu için değil,ehveni şer’den kazanıyor.yoksa bunca yanlışlıkları yapan bir hükümet 17 yıldır iktidarda kalamazdı.

Misafir

Ne yani terörist cenazelerine katılıp gözyaşı döken,hdp barajı geçti diye şükür pilavı dağıtan,sabah azanı sesinden rahatsız olan chpye mi oy verecez tabiki vermeyecez

Misafir

İstanbul aklını peynir ekmekle mi yemiş bunlara oy verecek

  • 1