BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53

Örtülü zam yapan firmalara idari işlem

Ticaret Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde bazı ürünlerde normalin üstünde fiyat artışları tespit edildi. Gramı düşürerek mevzuata aykırı zam yapan firmalarla ilgili idari işlem başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
adnan

ilk fırsatcılığı bim yaptı, etiketlerini değiştirdi. ardından ülker grubu gramaj düşürdü ve fiyat artırdı. yerli ve milli dediklerimiz bize en büyük kazığı atanlardır. dış güç değil içimize bakalım.

Misafir

elinize sağlık. biz de ihbar edelim vatandaş olarak

hy

ülkere yaptırım yapta görelim

hy

ülkere zam yapta görelim

Misafir

Bütün un fabrikaları başta konya ve yağ babrikaları.100/50 zam yaptılar.dolara önlem alsan neye yarar bu zihniyet düzelmeden?

melih

elektrik ve doğalgaza gelen zam da fırsatçılık değil mi..

Misafir

Son yılların en çok fıstık hasılatı 300bin ton rokelte.gidin gateme ortada fıstık yok herkes stokta.son kiloya 20tl zam geldi bu yetkililer nerde.

Misafir

Resmi bir kuruluş köylüye stoklamayı tavsiye ediyor.bu nasil bir zihniyet

Misafir

ILÇEMIZDE FISTIK HASAT ZAMANININ BASLAMASIYLA BIRLIKTE FISTIK HALINE YOGUN SEKILDE BOZ FISTIK GELMEKTEDIR.TÜCCARLAR FISTIGI OLMASI GEREKEN FIYATLARIN ASAGISINDA TOPLAMAKTADIR.ÇIFTÇILERIMIZ FISTIGINI TOPLAMAK ISTIYORSA KAVLATIP AMBARA KOYMALARINI VEYA KIRMIZI FISTIK OLARAK HASAT ETMELERINI ÖNERMEKTEYIZ AKSI TAKTIRDE ÇIFTÇILERIMIZIN EMEGI VE SEHRIMIZIN SEMBOLÜ AFISTIGIMIZ GERÇEK DEGERI BULMAYACAKTIR.ÖZELLIKLE CAMILERDEN ANONS ETTIRELIM. SIDDIK DURMAZ B021 Nizip ziraat Oda Başkanı

Misafir

1978 krizi geldi.....................

Misafir

Bide fıstıkçılara baksınlar neler dönüyor neler

606060

BAKANLIK olarak gida simsarlarına rahat bırakmamalı buyuk firmalar bu işin içinde derhal büyük firmalara denetim getirmeli

haci selman

elektrik su ve doğalgaza yüzde 10 zam yapıldı henüz iki olmadı ikinci zam .başkan meydanlarda gaz vermeyla olmuyo.ciddi olun artık.yalandan iki market gezip milleti kandırmayın.

Kın

Elektrik ve doğal gazada iki aydır orantısız zam yapmış dış güçler , yerli ve milli hökümetimiz onuda denetlesin zammı geri alsın

küçük esnaf

ülker bayii geldi şimdi 2,5 ye sattığım margarin 3,50 olmuş 35.9 a sattığım bizim 5 lt ay çiçek 41,5 bana geliş olmuş 3,25 sattığm terem kase 3,5 ben alıyorum7,95 sattılan 1 lt ayçiçek 9.4 geliş olmuş medya marketleri suçluyor. bu fiyatlara bile mal yok diyormuş ülker bence ülkeri sıkı bir denetlemesi lazım hükümetin

asım can

Ak parti Büyükşehir Belediyeleri sınırsız borçlanmaya gidebiliyor.Diğer belediyeler artık araçlarına yakıt bulmakta zorlanıyor.Çoğu araca günlük 5 lt gibi sınırlar koyuldu. O kadroya geçirdik dedikleri personelin en kralı 2 aydır maaş alamıyor. Bir çok ilçe belediyesi artık devletin peşin olarak ödediği memur maaşlarını bile harcamaya başladı. Memurlar iş yerleriyle davalı durumda. Memur olmayanlar işinden olmamak için ses çıkarmıyor.Müteahhit firmalar, kurumların kapısında nöbet bekliyor. Çoğu batmış durumda. Eskiden firmalar, belediyelerle çalışmaya can atarken şu anda ödemeler bile yapılamıyor.

Misafir

Elektrik, doğalgaz, benzin hepsi arttı kazandığımız faturaya gidiyor zam yapmadan döndüremeyiz, nasıl maaş vereceğiz?

avni

Benzine yüzde 20 zam yapanları kim denetleyecek.

xxx xx

81 ile bakmaya gerek yok daha bugün akaryakıta elektireğe zam yapan kim

  • 1