BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.296,55

Onların Süpermen’i varsa bizim Mesut’umuz var…

En akıllımızı bile kendine meddah eyledikten sonra seni kim tutar…

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
bahadır

Hele şükür aklı başında bir yazı..! Aynı düşüncelerimi her siteye yorum yazmaya çalıştım ve noktasına kadar katıldığım meseleyi köşenize taşıdığınız için saygılar sunarım..

Erol Baron

Evet, bizden bir cacık olmaz.....Mesut Özil Almanlara "siz ırkçısınız, ırkçı olduğunuz için ırkçı futbolcuların bana iyi pas vermediklerini görmediniz" diyor.....Mesut Özil için ise Almanlar "sen bizim alt yapı sayesinde bu seviyeyi yakaladın, nankörlük yapma" demek istiyor.....Şimdi Türkiye'ye dönelim..... Kim olduğu belli biri minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kışlamız, müminler asker diyerek ilk önce insanları böldü ve kendi gibi düşünen insanların oylarını alarak muradına erdi..... Onun bu sözlerini alkışlayan biri ise, Türkün Türk'ten başka dostu yok diyor..... Gülermisin ağlarmısın..... Hem Türk milletini kamplara bölen birine oy vereceksin hemde birbirine düşman edilen bir milletin birbirine dost kaldığına inanacaksın..... Asıl gerçek ise, Türkün hiç dostu kalmadığıdır.

necip millet

ilk defa dini söylem olmadan din dersi vermeden yazı yazmış, hiçde fena omamış hocam..Devam, eski tip yazıların zaten kabak tadı vermeye başlamıştı.Birazda necip millet zart zurt deyip boş övünenlere çak iyi gelir.

aklını başına al

biz den bir cacık olmaz derken herhalde kendin gibi atatürk ve laik devlet düşmanlarını kastediyorsun ki biz zaten bunu sana yıllardır söylüyoruz evet siz den bir cacık olmaz

  • 1