BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

Onlarda açıkladı: 'Dolar yerine TL kullanacağız'

HATAY'ın Reyhanlı ilçesine gelen Suriyeli 10 aşiret lideri, bundan sonra ülkelerinde yapacakları her türlü ticarette dolar yerine Türk Lirası kullanacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

İyi niyetli herkese teşekkür ederim.her başarı dayanışma ile olur. H

xtr

Saçma. Ozaman ülkenin ihtiyaç duyacağı doları nasıl temin edecek devlet? Bu adamlara dünyanın malını satıp karşılığında dolar yerine TL almak, ahmaklıktır. Karşılıklı ticaret varsa yerli para uygulanabilir. Bunun dışında tek taraflı ticarette dolar elzemdir. Turistler de ozaman dolar yerine TL ödesin hesapları. Var mı böyle saçmalık?

sermet

Aman bi sırtımızdan inip defolup gidin yeter...Sizin yüzünüzden kat kat vergilerle zamlarla gırtlak gırtlağa boğuşuyoruz.Sahi siz doları nereden bluyorsunuz ?

Misafir

Ülkenin ekonomisi çökmüş durumda.........Ücretler ortalama yüzde 35 oranında azaldı. İşsizlik 2010’da yüzde 10 iken Temmuz 2013’te yüzde 27,9 ile zirveye ulaştı...

Misafir

''da''yı da ayrı yazmamış oluşunuz da ne kadar sağlıklı eğitimler sonucu bu sayfada olduğunuzu kanıtlar nitelikte, iyi iş devam ...

ev sahibi

Siz bi gidin başka bişey istemiyoruz

Misafir

Yav arkadaşlar ne diyorsunuz, ne yapmalı yönetim, ülkenin milli gelirinden, enflasyon oranından işsizlik oranından haberi olmayan ekonomi ile ilgili neden yorum yapıyor. Yani diğer ülkeleri görüyorsunuz nasıl dertleri ni de malum bu durumda bizde işi gücü bırakalım vay babam vay vb. Yorum yapsak ne fayda, ya da ne önerirsiniz? Birşey üretmeyen hiçbir katkısı olmayan insanlar uretin mal uretin, hizmet uretin, bilim üretin sadece anlamsız eleştiri neye yarar?

Misafir

Vay babam vayyy.... Olaylar Olaylar.... :)

hamdullah şükür

hey allah sizden razı olsun,karınca kararınca misali))))).side olmasaydınız ne olurdu halimiz acep!.))

Misafir

Aşiretler Dolar mı kullanıyordu!.. . Bu aşiretler Ne üretip kime ne satıyor?....................!

Misafir

NE YAPSA YERİDİR.???HALK BAĞRINA BASMIŞ.

REİS MİŞ BUDA

ŞU AŞİRETLERE DE SİNİR OLUYORUM,KENDİ AÇLARINI DOYURSANA BAK BİZ BESLİYORUZ.

SURİYE HAAA!!!!!!

AŞİRET REİSLERİ ŞU GÖÇMEN VATANDAŞLARINI DA ALIP GÖTÜRSÜN YETER BİZE.!!!

İnternethaber

Bilal Erdoğan da artık ticarette dolar yerine TL kullanacak.

  • 1