BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,81
ALTIN 2.418,58

Önce zenginler düştü…

“Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya..!”

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Evet kraldan çok kralcı başkandan çok başkancıyız. İktidarı her yönüyle iflas ettiğini ve bu ülkeyi uçurumun kıyısına getirdiğini kendileri kabul ediyor ama biz hala toz kondurmuyoruz.

bu zavallı haber mi yapılır

idiot düzeyindeki bir yaratıktan haber mi yapılır yani...

Misafir

Hocam, mükemmel bir tespit, elinize, yüreğinize sağlık.

SEDA SAZAN

SEDA SAYAN DEĞİL.SEDA SAZAN.SAZAN GİBİ ATLAMIŞ YERE.

Misafir

" Seda Sayan “sanatçı” olarak bildiğimiz, topluma yön vermesi, akıl vermesi, gerçekleri ve doğruları göstermesi gereken bir şahsiyet." Tam okurken gülme tutuyor. Hafız, bu paragrafı gerçekten inanarak mı yazdın?

Misafir

Milletin kiligina kim karisti,bizim 50 kisilik universite sinifinda sadece bir arkadasimiz ortuluydu bunu cok iyi kullandiniz.Ilim,bilim konusuna gelince daha dune kadar gunah diye cocuklarini okutmayan zihniyetin sucu baskasina atma sansi yok.Yil 2018 olmus hala seyhlerden,agaclara baglanan caputlardan medet uman bir guruh yasiyor bu ulkede.Bir kitap okumak yok,mafya dizileri,dini program diye insanlari uyutan sarlatanlar,uyduruk diziler,kadin programlari zaten cahil olan insanlari iyice bitirdiler.Ataturk yerine arap sihlari ornek aldikca bu ulkenin insani bir metre ileri gidemez ve gidemedi de...

Misafir

TABİ ATATÜRK BAŞÖRTÜSÜ NE KADAR KULLANILDIYSA ATATÜRK'DE O KADAR KULLANILDI MİLLETİN KILIĞINA KIYAFETİNE TAKILMASALARDI ilim,bilim,sanat,felsefe İMALAT ARGE BUNLARA YÖNLENSELERDİ

Misafir

Niye tesetturlu olanlarin basi aciklardan bir ustunlugu mu var???Yillardir kullandiniz da kullandiniz su basortusunu.Eger bugun 3. dunya ulkesi seviyesindeyse zihniyetimiz,bunun sorumlusu Ataturk dusmani,ilim,bilim,sanat,felsefe,human dusmani guruh sayesindedir.

  • 1