BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.427,59

Ölü taklidi yapan belediye başkanları!..

Okurlar, "Aleyhinde yazdığın belediye ve teşkilatlardan cevap geldi mi? Yazılarından sonra bir gelişme yaşandı mı?" diye sorup duruyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
M.

Kemal Beyden Ödü kopuyor - Tir tir titriyor!............. Kemal Beye Saldırı İle İlgili Sözler!... .Neden aynı şeyleri tekrar tekrar konuşuyor? ....Günler önce başkaları tarafından hazırlanan yazılı metinleri çıkıp kürsülerden -sanki kendisi söylüyormuş gibi okuyor!...çünkü korkuyor' -

ayran

Aynı menzile yürüyenlerin ayrılmasını beklemek saflıktır, et ile tırnağı ayırsan ne olacak tırnak yine çıkar...

Misafir

herkes bir an önce eski köyüne dönme telasinda.. Özal'da da böyle olmamis miydi? FARKLI OLMAYACAK! hele Aksener gelirse !......

İmanlı Vatandaş -----

Birileri istifa edin, sizlerde metal yorgunluğu var dedi ya işte birileri de çıktı bunun alt yapısını oluşturuyor. Onlar o hizmetleri yaparken toplu açılış adı altında övünme çıkarırken şimdi bunlar eleştiriliyor. Artık 2002, 2007'lerin heyecanı kalmadı. Ne yapsanız inandıramazsınız...

vatandaş

o zaman bu failler hakkında ,gerekenler yapılsın,durmak yok mücadeleye devam.

Selim Çelik

Resmi belgeleri savcılara teslim etmek için neyi bekliyorsunuz? Hakkınızda dava açmasalar hangi amaç için kullanacaksınız?

Misafir

Sayın ÖZIŞIK bilin ki Merhum Hikmet ŞAHİNİ yerinden edip,2009 da Getirilen Başkanın arka mimarları kim.

mehmet

biz işsiz olduğumuz halde 15 temmuzda sokaklardaydık. Kaymağını yiyen fetöcüler en iyi yerlerde. 2019 da veya sonra bir daha vatandaşa ağlama mağduru oynama hakkınız yok.

Fethi ÖZTÜRK

''Banka asya batıyor diye kredi kullanan arabasını evin satan aklını kıraya verenlerin cezalandırılmasına kimsenin ses çıkaracağını sanmıyorum. Bu olayları bireysellikten çıkardığımız zaman inanın Memleket zararına olacaktır. Bu Milletin 70 yıldır beklediği bir lidere kavuşmuştur. Allah Başkan’a sağlık sıhhat versin. Başkan başımız dan gittiği an bu memleketi Suriye’den beter edileceğine şüphe yok. Yıllar önce Merhum ERBAKAN hocanın bir söylemi Suriye’ye vurulduğu zaman bilin ki sırada TÜRKİYE dir demişti. Denemesi yapıldı. Bu Necip Millet göğsünü siper edip geçit vermedi. Allah bizleri iç ve dış düşmanlardan korusun. Selametle Kalın sağlıcakla

gencoglu

sayın yazar yine döktürmüşsünüz helal olsun Allah sizden razı olsun keşke gerekli yerlerde etkisi olsaydı

mehmet

Siz yazıyorsunuz da bu belediye başkanlarının amiri ne iş yapar

Misafir

Mahir'in zorunda gitmis, "ayip ettin abi gizleseydin olmaz miydi, bunlar simdi CHP koz olacak" diyor..tamam da Mahhir nereye kadar gidecek bu yolsuzluklar, arsizliklar bunun sonu yok ki! Mahir'in Müslümanligina bakar misiniz..neden acikliyorsun neden gizlemiyorsun diyor. öbür dünya ne olacak Mahir! Pesss!

ömer karagözoğlu

bugün bir gazeteci gibi yazmışsınız daha önce de yazılarınızı takip ediyordum fakat siyasi geliyordu bana aynen söylediğiniz gibi gerçek fetöcüler dışarıda fakat iftira ile tutuklanan bir ton insan var yargı bunun ayrımını neden yapamıyor siyasi oy kaygısımı akp nin yaptığı insanı şühpeciliğe itiyor.

ahmet

yüreğine sağlık,size nasıl ulaşabiliriz posta yolu ile

Yalaka Olabilir

Bu adamı hiç samimi bulmuyorum. Yazıları yalakalık kokuyor baştan aşağı.

Misafir

AKP militani gibi davrandigin icin seni pek sevmem ama bugün TAKDIR ettim.. Helal olsun!

Misafir

AKP militani gibi davrandigin icin seni pek sevmem ama bugün TAKDIR ettim.. Helal olsun!

MAHİR BAŞARAN

HEM NALINA , HEM MIHINA VURACAĞIM DİYEREK , DÜRÜSTLÜK SAİKASIYLA YAPTIĞINIZ BU TESPİTLER, CHP'Lİ BELEDİYELERE KOZ OLACAK, ZİL TAKIP GÖBEK ATACAKLAR... TEBRİKLER, BU TESPİTLERİ İFŞA ETMENİN DAHA BAŞKA BİR YOLU YOK MUYDU?.. GAZETECİSİNİZ ELBETTE YOLUNU DA BİLİRSİNİZ MUHTEREM...

Misafir

Bursa üzerinde bence biraz daha yogunlasin.. Bursa yerel medyasi halkin farketmemesi icin adeta perde görevi görüyor.. Yerel medyada neredeyse hergün il-ilce baskanlarinin propagandasi yapiliyor.. Karsiliginda bol bld. reklamlari.. malumunuz al-gülüm ver gülüm hikayeleri.. Bursa kapali kutu, lütfen biraz daha ilgilenin..

Misafir

Süleyman bu belediyecilerin hepsi anaforcudur.bu konuda sana hak veriyorum.cevap veremezler.çünkü yamukturlar.söylüyoruz reis böyle adamları buluyor sonra geliyor oy istiyor.böyle olmuyor.

Misafir

Saltanat saray tehlikede... Türkiye'nin 'oy haritası' değişti ..Ankara-İstanbul'u kaybeden AKP yüzde 40'ın altına düştü -

Hakan KÖYLÜ

Sayın özışık bu ülkenin FETÖ den temizlenmesi için verdiğiniz mücadeleyi gerçekten takdir ediyorum. Bunlar bu ülkeden temizlenmezse GELECEGİMİZ KARANLIK.ülke geneline bakdığımız zaman gerçekten mücadele ediliyor gibi gözüküyor seviniyoruz.AMA KENDİ ÇEVREMİZE BAKDIĞIMIZDA KAYSERİDE SİYASİLER DURUYOR.ŞEKER, TİCARET ODASI BAŞKANI, STK BAŞKANLARI DURUYOR. AKP kayseride bunları yenileyecek gücü vardır ama, hiç bir adım atılmıyor.

salhor

Süleyman Bey, Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı Aksaraylıdır. Aynı soyadlı M.K. orada üniversiteyi ihbarlarıyla mahvetti. Geçenlerde Aksaray'da mazot alıyordum arabama. Yabancı olduğumu gören pompacı sebebiziyaretimi sordu. "Damadımı fetöcü diye yaktılar" dedim; oğlan ne dese beğenirsiniz? "Sizi de M.K mı yaktı?" Pompacı biliyor, savcı bey ise ona güveniyor. Adalet çökerse, devlet yok demektir. Bunu ben söylemiyorum. Hadis bu. Adalet mülkün temelidir ibaresi bunu gösterir. Oradaki mülk, MEMLEKET, ÜLKE demektir. Kaç kişi anlıyor acaba? Bana, benim eğittiğim insanlara bile iftira atılabiliyorsa, kudurmak mübah.

Arif

Demek ki seni pek ipleyen yok :)

Misafir

Şu bir gerçek ki son yıllarda Ak parti belediyelerinde dönen dolaplar 80 li 90 lı yıllardaki shp-chp belediyelerindeki yolsuzlukları bile solladı geçti çünkü pasta çok büyük aç köpek çok var o yüzden hepsi bir pay kapabilmek adına saldırıyor devletin milletin parasından bilerek isteyerek kim 1 kuruş çalıyorsa haram zehir zıkkım olsun inşallah.